Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη Μόσχα ο Αλέξης Τσίπρας

Στη Μόσχα ο Αλέξης Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξέι Πουσκόφ, Αλέξης Τσίπρας, Βαλεντίνα Ματβιένκο, Βλαντιμίρ Τιτόφ, Γιάννης Δραγασάκης, Ιβάν Μέλνικωφ, Κώστας Ήσυχος, Μόσχα, Νάντια Βαλαβάνη, Νίκος Κοτζιάς, Νίκος Παππάς, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί από τη Κυριακή τριήμερη επίσκεψη στη Μόσχα, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματός του.

Στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Άνω Βουλής Βαλεντίνα Ματβιένκο, ενώ αύριο Τρίτη στις 11:00 ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον α’ αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, υπεύθυνο για τις σχέσεις Ρωσίας – Ευρώπης Βλαντιμίρ Τιτόφ. Στις 12:30 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Δούμα Αλεξέι Πουσκόφ και στις 14:30 με τον α’ αντιπρόεδρο της Δούμα Ιβάν Μέλνικωφ.

Την αντιπροσωπεία που συνοδεύει τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαρτίζουν οι: Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτής Συντονίστρια εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Κώστας Ήσυχος, συντονιστή εκ μέρους της Πολιτικής Γραμματείας για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, διευθυντής του Γραφείου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης, δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, συντονιστής Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και Νίκος Κοτζιάς, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και πρόεδρςο της πρωτοβουλίας «ΠΡΑΤΤΩ».

Σχετικά άρθρα