Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Αποκαλύφθηκε ο χρηματοδότης του Ποταμιού

Καμμένος: Αποκαλύφθηκε ο χρηματοδότης του Ποταμιού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιώργος Κύρτσος, Θεόδωρος Μαργέλλος, Πάνος Καμμένος, Το ΠΟΤΑΜΙ,

«Ο φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, που συνέτρωγε μαζί του πριν τις μεγάλες αποφάσεις για την οικονομία της χώρας, ο Θεόδωρος Μαργέλλος ή Ντορής Μαργέλλος είναι και χρηματοδότης του νέου κόμματος Το Ποτάμι» δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφερόμενος στην αποκάλυψη της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ.

Όλη η δήλωση του Πάνου Καμμένου:

«Σήμερα η εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη. Αποκαλύπτει ότι εκείνος ο οποίος ερευνάται από τη δικαιοσύνη για την εμπλοκή του με τα cds για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ο φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, που συνέτρωγε μαζί του πριν τις μεγάλες αποφάσεις για την οικονομία της χώρας, ο Θεόδωρος Μαργέλλος ή Ντορής Μαργέλλος είναι και χρηματοδότης του νέου κόμματος “Το Ποτάμι”.

Η σχέση του με τον Γιώργο Κύρτσο, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας δείχνει ότι εδώ υπάρχει μια απόλυτη διαπλοκή, συγκάλυψη, μεταξύ των παλαιών κομμάτων, των κομμάτων που μας οδήγησαν στο μηχανισμό στήριξης που υποστηρίζουν τα μνημόνια και με εκείνους που ετοιμάζουν τις αυριανές πατερίτσες. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα παραμείνουν απάναντί τους. Ας συνεχίσουν να υποβάλλουν αγωγές, και να εκβιάζουν μέσω των δικαστηρίων. Θα ενώσουμε τον ελληνικό λαό και αυτή η συμμορία θα καταδικαστεί, στις 25 Μαίου».

Σχετικά άρθρα