Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο σκάνδαλο με συνεργάτη του Μητσοτάκη – Σφοδρά πυρά από τον ΣΥΡΙΖΑ

Νέο σκάνδαλο με συνεργάτη του Μητσοτάκη – Σφοδρά πυρά από τον ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαπλοκή, Διαφθορά, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Σκάνδαλο, ΣΥΡΙΖΑ,

Η εμπλοκή του δημάρχου Ευόσμου-Κορδελιού, Πέτρου Σούλα, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ και του πρώην δημάρχου Ευστάθιου Λαφαζανίδη σε σκάνδαλο που αφορά ποσό ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ, “αποτελεί μία ακόμα περίπτωση κατά την οποία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εμπλέκονται σε υπό εξέταση υπόθεση που αφορά δημόσιο χρήμα”, τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πόρισμα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), η δημοτική αρχή του Ευόσμου-Κορδελιού, επί σειρά ετών, δεν έκανε τις προβλεπόμενες ενέργειες ώστε να εισπράξει ποσά από ρυμοτομικές πράξεις διαχείρισης υπεδάφους, από ανακύκλωση υλικών αλλά και από τη βεβαίωση οφειλών προς της ΔΕΗ. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ο εν λόγω Δήμος να εμφανίζει ζημιές ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ.

Σημειώνεται δε πως οι Πέτρος Σούλας και Ευστάθιος Λαφαζανίδης έχουν ήδη κληθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Διαφθοράς για να δώσουν κατάθεση για το συγκεκριμένο θέμα.

“Αναρωτιόμαστε αν η «συμφωνία αλήθειας» του Κυριάκου Μητσοτάκη περιλαμβάνει και τη λογοδοσία για τη συγκεκριμένη υπόθεση, από την οποία έχει ζημιωθεί ενδεχομένως με εκατομμύρια ευρώ ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Βόρειας Ελλάδας. Άραγε, με τέτοιους «αρίστους» ευαγγελίζεται ο κ. Μητσοτάκης να φέρει το «νέο» στην πολιτική; Καλούμε τον πρόεδρο της ΝΔ να πάρει θέση και να δώσει εξηγήσεις”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα