Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το υπουργείο Παιδείας αρνείται ότι πληρώνει τα κούριερ του Γ. Μώραλη

Το υπουργείο Παιδείας αρνείται ότι πληρώνει τα κούριερ του Γ. Μώραλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μώραλης, Εκλογές, Θοδωρής Δρίτσας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Πειραιάς, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

Από το υπουργείο Παιδείας δεν έχει πραγματοποιηθεί καμιά δαπάνη για σκοπούς πέραν των αρμοδιοτήτων του, ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του υπουργείου, με αφορμή καταγγελία του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, κ. Θ. Δρίτσα ότι με έξοδα του ελληνικού λαού αποστέλλονται προσκλήσεις για εκδηλώσεις που αφορούν στην υποψηφιότητα του δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Θ. Δρίτσας καταγγέλλει τον υπουργό παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο ότι «από το υπουργείο Παιδείας, με έξοδα του ελληνικού λαού, με δαπάνες που επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό, αποστέλλονται μέσω υπηρεσιών courier, προσκλήσεις για εκδηλώσεις προβολής της υποψηφιότητας του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη, τον οποίον ο κ. Αρβανιτόπουλος στηρίζει ανοιχτά».

Ο κ. Δρίτσας κάλεσε τον υπουργό Παιδείας «να λογοδοτήσει», καθώς «τα ζητήματα αυτά, είναι πολύ σοβαρά, δεν επιτρέπεται σε κανέναν εκπρόσωπο του λαού να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο».

Το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρεται σε χθεσινό δημοσίευμα ιστοσελίδας «περί δαπανών του ΥΠΑΙΘ για προεκλογικούς σκοπούς», και σε αυτήν αναφέρεται ότι «πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι ουδεμία αποστολή εντύπου ή άλλου υλικού έχει πραγματοποιηθεί από το ΥΠΑΙΘ για σκοπούς εκτός των αρμοδιοτήτων του και συνακόλουθα καμία δαπάνη σχετική δεν έχει πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας πολιτικής ηγεσίας. Οτιδήποτε υποστηρίζει αντίθετη άποψη είναι υποβολιμαίο και συκοφαντικό».

Σχετικά άρθρα