Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου ο Λαέρτης Βασιλείου

Στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου ο Λαέρτης Βασιλείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εκλογές, Λαέρτης Βασιλείου, Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Ευχάριστη ήταν η έκπληξη της είδησης ότι ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Λαέρτης Βασιλείου, είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Πειραιά.

Ειδικά για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ο βορειοηπειρώτης καλλιτέχνης θεωρείται ισχυρό χαρτί τόσο γιατί εκπροσωπεί κατά κάποιο τρόπο τους συμπατριώτες μας της Βορείου Ηπείρου σε ένα ψηφοδέλτιο της αριστεράς (η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα πήγαινε και τόσο καλά μέχρι σήμερα με τους Βορειοηπειρώτες, τώρα με τον Λάερτη σίγουρα θα αλλάξει αυτό), όσο και γιατί είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα, εκτός των “στενών” ορίων της παραδοσιακής δεξαμενής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Λάερτης Βασιλείου, από αριστερή οικογένεια και δημοκρατικών απόψεων ο ίδιος, είναι γνωστός για τη μαχητικότητά του και τις αντιμνημονιακές θέσεις που ξεκάθαρα έχει πάρει από την αρχή της κρίσης.

Μάλιστα η μαχητικότητά του είχε εκραγεί και στο δελτίο του ΣΚΑΪ, όταν σηκώθηκε κι έφυγε από το στούντιο ρίχνοντας κεραυνούς στους μνημονιακούς πολιτικούς.

Λάτρης της Ελληνικής Παιδείας και της κλασικής μας εθνικής φιλοσοφίας, είναι μια υποψηφιότητα που ξέρει να εκφράζει και να υπερασπίζεται τόσο τα δίκαια του λαού όσο και της πατρίδας.

Σχετικά άρθρα