Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φωτίου: Το “παρών” της ΝΔ δείχνει το ανάλγητο πρόσωπο της Δεξιάς

Φωτίου: Το “παρών” της ΝΔ δείχνει το ανάλγητο πρόσωπο της Δεξιάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεανώ Φωτίου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Συνταξιούχοι, Υπουργείο Εργασίας,

Η βιασύνη και ο πόθος του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εξουσία, είναι σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, η αιτία για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ψηφοφορία της τροπολογίας για τις παροχές στους χαμηλοσυνταξιούχους.

«Ήλπιζα να ψηφίσουν όλα τα κόμματα, να δείξουν ομοψυχία», τόνισε η υπουργός σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό “Πρακτορείο 104,9 Fm” και υπογράμμισε:

“Η στάση της Νέας Δημοκρατίας έχει ερμηνεία. Η βιασύνη και ο πόθος του κ Μητσοτάκη για την εξουσία. Πιστεύει ότι εάν τον εγκρίνουν οι δανειστές ως ικανό για την υλοποίηση των μνημονίων, θα έρθει στην εξουσία».

Παράλληλα, η Θ. Φωτίου σημείωσε ότι «αυτό παίχτηκε δραματικά από την αξιωματική αντιπολίτευση, όταν ήρθε η ώρα να δείξει ο καθένας με το επώνυμο του στους δανειστές την ομοψυχία, η ΝΔ είπε εμπρός στην εξουσία».

Επίπλέον, υποστήριξε ότι δεν τίθεται σε κίνδυνο η διαπραγμάτευση και εκτίμησε ότι στο τέλος θα επικρατήσει η λογική στην πλευρά των δανειστών.

Το ανάλγητο πρόσωπο της Δεξιάς

«Βγαίνει σήμερα ο ΣΕΒ και λέει ακριβώς ότι είπε ο Μητσοτάκης. Αποκαλύφθηκε το ανάλγητο πρόσωπο της Δεξιάς» υπογράμμισε η Θεανώ Φωτίου τονίζοντας ότι όλο το προηγούμενο διάστημα η ΝΔ «έχυσε πολλά κροκοδείλια δάκρυα για τους συνταξιούχους».

Η αναπληρώτρια υπουργός υπενθύμισε δε, ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση είχε δώσει κοινωνικό μέρισμα ύψους 450 εκ. ευρώ το 2014 χωρίς να έχει κλείσει η χρονιά και να έχει τα αποτελέσματα των πλεονασμάτων, ενώ δεν παρέλειψε να κατηγορήσει την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία.

«Πιστεύω πάντως ότι ο κ. Χατζηδάκης με πολύ βαριά καρδιά έκανε την αλλαγή γραμμής της ΝΔ» τόνισε η κα Φωτίου και σημείωσε ότι «η κυβέρνηση έχει αναλάβει και ψηφίσει με ευρεία μάλιστα πλειοψηφία στη Βουλή σειρά μέτρων ανακούφισης των ευπαθών ομάδων».

Σχετικά άρθρα