Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Τουλάχιστον προκλητική η ΝΔ να υπερασπίζεται με ανακοινώσεις τους συνταξιούχους

Παππάς: Τουλάχιστον προκλητική η ΝΔ να υπερασπίζεται με ανακοινώσεις τους συνταξιούχους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παππάς, Συνταξιούχοι,

“Πόλεμος” ανακοινώσεων μεταξύ του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά και της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την τροπολογία για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων.

Ο κ. Παππάς, κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια, ευχήθηκε με σκωπτικό τόνο καλά Χριστούγεννα και καλή τύχη στην ΝΔ, όταν οι βουλευτές της πάνε στις περιφέρειές τους και μιλήσουν στους συνταξιούχους.

Η ΝΔ απάντησε με ανακοίνωση της στην οποία ανέφερε ότι ο κ. Παππάς θα μπορούσε να δοκιμάσει την αποδοχή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, βγαίνοντας από τη Βουλή και πηγαίνοντας στην πορεία των συνταξιούχων στο Σύνταγμα.

Αμέσως ακολούθησε από πλευράς Ν. Παππά, νέα ανακοίνωση με την οποία ζήτησε από τη ΝΔ να καταλάβει ότι είναι τουλάχιστον προκλητικό να υπερασπίζεται με ανακοινώσεις τους συνταξιούχους και τις πορείες τους.

Ειδικότερα, ο κ. Παππάς επισημαίνει ότι “οι συνταξιούχοι είδαν τις συντάξεις τους να περικόπτονται κατά 40% τα τελευταία χρόνια. Θυμούνται τη ΝΔ να διαδηλώνει ώστε να περικοπούν ραγδαία οι επικουρικές και να καταργηθεί άμεσα το ΕΚΑΣ λίγο πριν το δημοψήφισμα του 2015. Και τώρα, ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες από αυτούς βλέπουν τη ΝΔ να δίνει μάχη ώστε να μην πάρουν τα 620 εκατ. ευρώ”.

Σημειώνει ότι “η αριστερά και οι προοδευτικές δυνάμεις σε Ελλάδα και Ευρώπη θα υπερασπιστούν την άρση των ανισοτήτων που οι πολιτικές της ΝΔ δημιούργησαν”, για να προσθέσει: “Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη ας κάτσει με τα κομμάτια της Γερμανικής δεξιάς την οποία δογματικά υποστηρίζει”.

Σχετικά άρθρα