Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ξαφνικά ο Βαρουφάκης ξεπλένει τον Σαμαρά;

Γιατί ξαφνικά ο Βαρουφάκης ξεπλένει τον Σαμαρά;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γιάνης Βαρουφάκης,

Ύπουλο ρόλο υιοθετεί τις τελευταίες ημέρες για μία ακόμη φορά ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος με τις δηλώσεις του ξεπλένει τον Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνησή του.

Συνεχίζοντας τα υπόγεια χτυπήματα κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα ο κ. Βαρουφάκης εμφανίζεται να δραστηριοποιείται έντονα τις τελευταίες ημέρες. Έτσι, με τη δήλωσή του πως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε του είχε εκμυστηρευτεί πως αποφάσισε να ρίξει τον Αντώνη Σαμαρά το καλοκαίρι του 2014, επί της ουσίας δημιουργεί μία φαντασιακή συνεργασία του Σόιμπλε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης λοιπόν άφησε κατά μέρος τους πύρινους λόγους κατά της καταστροφικής κυβέρνησης Σαμαρά και ξαφνικά λειτουργεί ως το πλυντήριό αυτού και των ημερών του.

Μπορεί το σενάριο να φαντάζει μονάχα ως κακόγουστο αστείο, ωστόσο όπως πληροφορούμαστε στο στρατόπεδο Σαμαρά οι δηλώσεις Βαρουφάκη σκόρπισαν χαμόγελα.

Και αυτό διότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών στρώνει το χαλί για να εμφανιστεί ο Αντώνης Σαμαράς ως το θύμα μίας συμπαιγνίας στην επανεμφάνισή του στο πολιτικό προσκήνιο και την ηγεσία της ΝΔ, την οποία ουδέποτε έχει κρύψει πως προτίθεται να ξαναδιεκδικήσει μετά το “τάιμ άουτ” Μητσοτάκη…

Χέρι χέρι λοιπόν Αντώνης και Γιάνης, αρκεί να χτυπήσουν τον Τσίπρα…

Σχετικά άρθρα