Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεολαία ΠΡΑΤΤΩ προς Παρασκευόπουλο: Οι φασίστες δεν εκδημοκρατίζονται

Νεολαία ΠΡΑΤΤΩ προς Παρασκευόπουλο: Οι φασίστες δεν εκδημοκρατίζονται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Παρασκευόπουλος, Χρυσή Αυγή,

Η δήλωση του κ. Παρασκευόπουλου αναφορικά με στήριξη της Χ.Α αν κάνει βήματα εκδημοκρατισμού, δημιουργεί συνειρμούς και μας παραπέμπει ευθέως σε άλλες εξίσου επικίνδυνες απόψεις που είχαν ακουστεί περί «σοβαρής Χρυσής Αυγής», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νεολαία της Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ και συνεχίζει:

“Συνεπώς τη θεωρούμε όχι μόνο άστοχη αλλά και επικίνδυνη. Με αυτές τις περίεργες απόψεις και θέσεις μπορεί να συντελεστεί ξέπλυμα των εγκλημάτων και των απάνθρωπων απόψεων της οργάνωσης, τα στελέχη της οποίας αποτελούν, κατά δήλωσή τους, συνέχεια των δοσίλογων, ταγματασφαλιτών και ηττημένων του Β´ΠΠ”.

“Οι φασίστες ούτε μπορούν ούτε θέλουν να εκδημοκρατιστούν”, τονίζει η Νεολαία του ΠΡΑΤΤΩ.

“Ο μόνος τρόπος που μπορούν να αντιμετωπιστούν είναι με την εξάλειψη των κοινωνικών συνθηκών που τους εξέθρεψαν αναδεικνύοντας παράλληλα την πραγματική στόχευση τους, με στόχο την αποδόμηση και την επιστροφή τους στην αφάνεια που τους αξίζει από το μόνο αρμόδιο, το λαό. Τέλος, όσον αφορά στην άκαιρη δήλωση σχετικά με τη σημαία, καλό θα είναι να γίνει αντιληπτό πως τέτοιου είδους τοποθετήσεις αποτελούν βούτυρο στο ψωμί για την καπηλεία της έννοιας της πατρίδας και των εθνικών συμβόλων από τις φασιστικές οργανώσεις και τους υποστηρικτές τους”.

Σχετικά άρθρα