Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπράιντχαρτ: Επιστρέφουν στην Αθήνα οι θεσμοί – Επανέναρξη των συνομιλιών την Τρίτη

Μπράιντχαρτ: Επιστρέφουν στην Αθήνα οι θεσμοί – Επανέναρξη των συνομιλιών την Τρίτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανίκα Μπράιτχαρτ, Ελληνική Κυβέρνηση, Πιέρ Μοσκοβισί,

Στην Αθήνα επιστρέφουν οι επικεφαλής των θεσμών, προκειμένου να επαναρχίσουν από την Τρίτη οι διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με όσα δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ανίκα Μπράιντχαρτ, εκπρόσωπος του Πιέρ Μοσκοβισί.

“Αύριο θα ξεκινήσει η δουλειά προς την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο ( staff level agreement), ως μέρος της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος», ανέφερε η Μπράιντχαρτ.

Όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα, η εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομικών της ΕΕ σημείωσε ότι ανάλογα με την πρόοδο που θα σημειωθεί και ειδικότερα όσον αφορά τη συμφωνία για τον προϋπολογισμό του 2017, η Επιτροπή είναι βέβαιη ότι όλοι οι εταίροι θα δεσμευθούν εποικοδομητικά, προκειμένου να ολοκληρωθεί η δουλειά το συντομότερο δυνατό.

Ερωτηθείσα, τέλος, αν δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις η ανακοίνωση του Έλληνα πρωθυπουργού για τη 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους, η Ανίκα Μπράιντχαρτ επανέλαβε ότι η Επιτροπή θα εξετάσει διεξοδικά τις λεπτομέρειες των ανακοινώσεων και θα συζητήσει με τους υπόλοιπους θεσμούς πώς θα προχωρήσουν από δω και πέρα.

Σχετικά άρθρα