Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Π. Καμμένος: Ο Σαμαράς εξαγγέλλει κάθε χρόνο μια Ελλάδα που δεν υπάρχει!

Π. Καμμένος: Ο Σαμαράς εξαγγέλλει κάθε χρόνο μια Ελλάδα που δεν υπάρχει!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πάνος Καμμένος,

«Ο Αντώνης Σαμαράς εξαγγέλλει κάθε χρόνο μία Ελλάδα που δεν υπάρχει. Ακούσαμε ότι απογειώνεται. Η πτήση δεν έγινε ποτέ. Ότι βλέπουμε φως στο βάθος του τούνελ. Σκοτάδι απόλυτο», τόνισε από το βήμα της Ολομέλειας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κάνοντας παράλληλα λόγο για «failure story και όχι success story».

Μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε ακόμη ότι η ΝΔ «έφτασε στο σημείο να κάνει μονταζιέρα και στον πρόεδρο Ομπάμα» για το προεκλογικό της σποτ.

«Την ίδια στιγμή που έρχονται σκληρά δημοσιονομικά μέτρα, η κυβέρνηση δίνει αμνηστία σε οποιονδήποτε μπορεί να ελεγχθεί σε σκάνδαλα που διαπράττονται. Αμνηστεύσατε δημάρχους, τα σκάνδαλα του 2004, τα εξοπλιστικά, τα ναυπηγεία, για να μην έχει εμπλοκή ο Ευ. Βενιζέλος, την SIEMENS, την διοίκηση του ΟΑΕΕ, αυτούς που έδωσαν τα δάνεια στα κόμματα» σημείωσε και υποστήριξε ότι «το μεγάλο παιχνίδι γίνεται με τις τράπεζες», καθώς «για τον άνεργο που βρέθηκε χωρίς κεραμίδι το κράτος είναι σκληρό για τις οφειλές του, αλλά στους τραπεζίτες χαρίζει φόρους» και ότι «οι μικροομολογιούχοι καταστράφηκαν, την ίδια στιγμή που κερδίζουν όλοι οι μεγάλοι κερδοσκόποι».

Απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ, ο κ. Καμμένος σημείωσε: «σταματήστε την κατρακύλα. Σταματήστε να νομοθετείτε εις βάρος της χώρας και ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε στάση πληρωμών των τοκοχρεολυσίων απέναντι στο δάνειο που ποτέ δεν πήραμε».

Σχετικά άρθρα