Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι δείχνουν οι έρευνες για τις καταγγελίες ΚΚΕ για υποκλοπές – Τι απαντά ο ΟΤΕ

Τι δείχνουν οι έρευνες για τις καταγγελίες ΚΚΕ για υποκλοπές – Τι απαντά ο ΟΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Νέα Δημοκρατία, ΟΤΕ, Το ΠΟΤΑΜΙ, Υποκλοπές,

Με ανακοίνωση του ο ΟΤΕ αναφέρει ότι μετά από τεχνική διερεύνηση που πραγματοποιήθηκε στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του κόμματος για «κοριούς» και υποκλοπές εις βάρος του.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, σε συνέχεια «προηγούμενης ανακοίνωσης για οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, ο ΟΤΕ ενημερώνει ότι ολοκλήρωσε την τεχνική διερεύνηση του θέματος από την οποία δεν προέκυψε καμία ένδειξη τεχνικού προβλήματος που να αφορά στο δίκτυο του ΟΤΕ. Η σχετική έκθεση καθώς και όλα τα στοιχεία που του ζητήθηκαν παραδόθηκαν στην ΑΔΑΕ κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του».

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα το ΚΚΕ ενημέρωσε τον Νίκο Βούτση και τον Νίκο Παππά ότι διαπιστώθηκαν περίεργες συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας του κόμματος εδώ και μερικές ημέρες, τονίζοντας πως η «κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ερευνήσει σε βάθος αυτό το ζήτημα, να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι και να εξασφαλίσει, όπως οφείλει να κάνει κάθε κυβέρνηση, την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.

Στη συνέχεια η Εισαγγελέας διέταξε έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί αναφορικά με τις καταγγελίες για δίκτυο παρακολουθήσεων τηλεφώνων κατά του ΚΚΕ, ενώ παρόμοιες καταγγελίες υπήρξαν από ΝΔ και Ποτάμι. Η έρευνα λόγω της σοβαρότητας της έχει τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος.

Σχετικά άρθρα