Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νοσηλευτές εναντίον Πολάκη για το “πλέξιμο”

Νοσηλευτές εναντίον Πολάκη για το “πλέξιμο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), Νοσοκομεία, Παύλος Πολάκης, ΠΟΕΔΗΝ | Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, Υπουργείο Υγείας,

Την αντίδραση των νοσηλευτών προκάλεσαν τα όσα ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης για κέντρα υγείας της περιφέρειας όπου οι νοσηλεύτριες πάνε για δουλειά με το πλεκτό τους.

«Έχουμε και κέντρα υγείας ανά την Ελλάδα, εκεί όπου η λογική κατανομή είναι 6-8 νοσηλεύτριες, έχουμε 15, 18, 23 ή 25 και πάνε με το πλεκτό», ανέφερε ο Π. Πολάκης στη διάρκεια εγκαινίων του τμήματος πυρηνικής ιατρικής στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας χαρακτήρισε φαιδρές, απαράδεκτες και διχαστικές τις εν λόγω δηλώσεις και κάλεσε τον αναπληρωτή υπουργό να ανακαλέσει άμεσα «τα όσα ξεστόμισε αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη από τα φλέγοντα και άλυτα προβλήματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

«Σ’ ένα κατεστραμμένο σύστημα υγείας , ο κ. Πολάκης έρχεται για άλλη μια φορά να πυροδοτήσει την οργή των χιλιάδων νοσηλευτών που χάρη στην αυτοθυσία και αυταπάρνησή τους -και όχι πλέκοντας- κρατούν ανοικτά τα νοσοκομεία ακόμα», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα