Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το τερμάτισε ο Λοβέρδος: Ο Τσίπρας φταίει για τις απειλές της Τουρκίας – Ξεχνάει τα Ίμια;

Το τερμάτισε ο Λοβέρδος: Ο Τσίπρας φταίει για τις απειλές της Τουρκίας – Ξεχνάει τα Ίμια;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανδρέας Λοβέρδος, Ίμια, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Τη δολοφονία του Κένεντι φημολογείται ότι θα χρεώσει στον Αλέξη Τσίπρα ο Ανδρέας Λοβέρδος το προσεχές διάστημα, αφού πρώτα σήμερα του χρέωσε την τουρκική προκλητικότητα, όπως αυτή επαναβεβαιώθηκε με τις δηλώσεις Τσαβούσογλου για τα Ίμια.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος σε δήλωσή του σημειώνει χαρακτηριστικά:

“Ο Πρωθυπουργός με τις πράξεις του απομόνωσε τη χώρα και έπαψε να προκαλεί και να αξιώνει το σεβασμό των γειτόνων. Για αυτό και καθημερινά, κατά παράβαση των κανόνων του διεθνούς δικαίου, γίνονται απειλητικές δηλώσεις σε βάρος της χώρας μας. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια στιβαρή ηγεσία”.

Χωρίς καμία διάθεση υπεράσπισης του πρωθυπουργού και πέραν της απύθμενης ανοησίας του κ. Λοβέρδου να χρησιμοποιήσει για μικροπολιτικά οφέλη ένα μείζον εθνικό ζήτημα, προκύπτουν ορισμένες απορίες, τις οποίες παραθέτει το TRIBUNE:

Πρώτον, η απομόνωση της χώρας προφανώς θα επιβεβαιώνεται από τις επισκέψεις Πούτιν, Ομπάμα, Ρέντσι, Ολάντ, Πάπα, καθώς και τα αλλεπάλληλα ταξίδια του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών που μέσα σε ενάμισι χρόνο έχουν κυριολεκτικά σαρώσει την υφήλιο με μία βαλίτσα στο χέρι.

Προς επίρρωση τούτης της απομόνωσης δε, μονάχα μέσα στο Δεκέμβρη ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται για μπαράζ επαφών με ηγέτες χωρών που θα μπορούσαν να καταστούν στρατηγικοί επενδυτές.

Δεύτερον, κάποιος εκεί στο ΠΑΣΟΚ να συνετίσει – έστω και για τα μείζονα εθνικά ζητήματα – του “κακόφωνους” δεν υπάρχει;

Τρίτον, μήπως ο κ. Λοβέρδος προσπαθεί να έρθει στην επικαιρότητα για ένα ζήτημα διαφορετικό από τη διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών που κάνει εκ νέου το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες και υπενθυμίζει πώς εξαιτίας του γυναίκες οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία;

Και τέταρτο και βασικότερο, όταν επί ΠΑΣΟΚ και Κώστα Σημίτη οι Τούρκοι έκαναν απόβαση στα Ίμια και τη σημαία την έπαιρνε ο άνεμος, ήταν απλά Κούλουμα;

Σχετικά άρθρα