Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μείζον θέμα… ΠΑΟΚ στη Νέα Δημοκρατία

Μείζον θέμα… ΠΑΟΚ στη Νέα Δημοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Ζήσης Βρύζας, Θοδωρής Ζαγοράκης, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΟΚ,

Μεγάλη αναστάτωση προκαλεί στην Νέα Δημοκρατία το θέμα που έχει προκύψει με τις τιμωρίες του ΠΑΟΚ, που φτάνει μέχρι το σημείο να υπάρχει πιθανότητα εξόδου του Θοδωρή Ζαγοράκη από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα ξεκίνησαν με τις τιμωρίες που επεβλήθησαν από την ΕΠΟ για τα επεισόδια στους πρόσφατους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Μετά από αυτό οι οπαδοί και κάποια μεγααλοστελέχη του ΠΑΟΚ έθεσαν θέμα παραίτησης του Θοδωρή Ζαγοράκη από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Επιπλέον οι παράγοντες του ΠΑΟΚ θέτουν τώρα όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ: τη ρύθμιση των χρεών, το προπονητικό κέντρο της Θέρμης και τις τιμωρίες.

Σήμερα με επιστολή στο γραφείο του Πρωθυπουργού, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να συζητήσει τα μεγάλα πρόβληματα της ομάδας!

Στη συνάντηση αυτή δεν θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, ο Πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής και ένας εκπρόσωπος των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι εφόσον ο Πρωθυπουργός πάει στη Θεσσαλονίκη πριν από τις εκλογές, μπορεί να γίνει αυτή η συνάντηση.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι ο τίλτος του ρεπορτάζ στο antinews για το θέμα του ΠΑΟΚ: “Δεν μας έφταναν οι ομάδες-κόμματα (Ολυμπιακός) τώρα έχουμε και κόμματα-οπαδούς (ΠΑΟΚ)”

Σχετικά άρθρα