Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καυγάς Κρεμαστινού-Λοβέρδου στη Βουλή

Καυγάς Κρεμαστινού-Λοβέρδου στη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Βουλή των Ελλήνων, Δημήτρης Κρεμαστινός, ΠΑΣΟΚ,

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος και Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος εκείνη τη στιγμή εκτελούσε χρέη προεδρεύοντος της συνεδρίασης.

Το επεισόδιο προκλήθηκε όταν ο Αν.Λοβέρδος ζήτησε να αφαιρεθούν από το νομοσχέδιο δύο άρθρα που αφορούν τις δημόσιες συμβάσεις και τα GPS στα βυτιοφόρα καυσίμων και απαίτησε να του απαντήσει ο Δ.Κρεμαστινός.

Ωστόσο, ο προεδρεύων συνέχισε την συνεδρίαση δίνοντας τον λόγο στην εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Γκαρά.

Αμέσως ο Αν.Λοβέρδος όρθιος επί 10 περίπου λεπτά δεν άφηνε την Α.Γκαρά να μιλήσει ζητώντας να υπάρξει απάντηση στο αίτημά του.

«Παρακαλώ καθίστε στη θέση σας. Δεν θα διακοπεί ο εισηγητής. Εγώ διευθύνω, δεν κανονίζετε εσείς την διαδικασία», είπε ο Δ.Κρεμαστινός, ενώ ο Α.Λοβέρδους απαιτούσε όρθιος να του απαντήσει στο αίτημα.

«Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω. Θα απαντήσω όποτε θέλω εγώ», έλεγε ο Α.Λοβέρδος. «Άκουσα την άποψή σας, δεν θα την επιβάλλετε», έλεγε ο Δ.Κρεμαστινός επισημαίνοντας στον Α.Λοβέρδο ότι «δεν θα γίνει αυτό που λέτε».

«Εσείς είστε στο ίδιο κόμμα; Σκέψου και να μην είσαστε στο ίδιο κόμμα», ρώτησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Σημειώνεται ότι στο νομοσχέδιο κατατέθηκε από την κυβέρνηση τροπολογία με την οποία δίνεται η δυνατότητα εκχώρησης άσκησης δραστηριότητας Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας σε διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο που το σύστησε.

Σχετικά άρθρα