Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το κόμμα Βενιζέλου αντιμέτωπο με το κάτω από 4% – Τι είπε ο Γρηγοράκος

Το κόμμα Βενιζέλου αντιμέτωπο με το κάτω από 4% – Τι είπε ο Γρηγοράκος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ΠΑΣΟΚ,

Τη θέση του ότι θα τεθεί θέμα συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, σε περίπτωση που τα ποσοστά του στις επερχόμενες εκλογές συρρικνωθούν, επανέλαβε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, παρατηρώντας ακόμη ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε το κόμμα από το 45% στο 12%».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου σημείωσε ακόμη: «πιστεύετε ότι δεν θα υπάρξει θέμα ηγεσίας αν πάμε στο 4% και στο 3%; θα πάμε σε ανασύνταξη του χώρου ούτως ή άλλως μετεκλογικά… Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνάει αν τα ποσοστά του στις εκλογές συρρικνωθούν… Εξαϋλωμένοι δεν μπορούμε να κυβερνάμε…».

«Θα το παίζω εγώ υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αν το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πάρει τίποτα στη Λακωνία; Έχουμε και μια αξιοπρέπεια. Πρέπει να είσαι ντε καλά υπουργός αν δεν σε θέλει ο λαός; Ας κάνει κυβέρνηση με τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ εμείς δεν μπορούμε να είμαστε απαξιωμένοι», πρόσθεσε. «Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι απαξιωμένο σε μια κυβέρνηση συνεργασίας. Θυσιάστηκαν κάποιοι, τώρα ήρθε η ώρα να θυσιαστούν και κάποιοι άλλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, το βράδυ εκλογών πρέπει να υπάρχει πολιτική σταθερότητα και ότι οι εκλογές πρέπει να δώσουν την ευκαιρία στο πολιτικό σύστημα της χώρας να είναι σταθερό. Όσον αφορά τη δήλωσή του περί Ουκρανίας και Αφρικής αν δεν υπάρξει πολιτική σταθερότητα μετά τις εκλογές είπε ότι έγινε εν τη ρύμη του λόγου του.

«Ένας δάσκαλος που δεν τον δέχονται πια στο σχολείο οι μαθητές του μπορεί να κάνει μάθημα; Δεν μπορεί το κόμμα να συνεχίσει να κυβερνάει θα υπάρξουν άλλες λύσεις, δεν χρειάζεται να πέσει η κυβέρνηση, δεν μπορεί να είναι μέσα σε αυτή την κυβέρνηση (το ΠΑΣΟΚ) μπορεί να την στηρίζει», σημείωσε.

Σχετικά άρθρα