Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βενιζέλος “κορτάρει” με Διαμαντοπούλου και δηλώνει πίστη στον Μητσοτάκη

Ο Βενιζέλος “κορτάρει” με Διαμαντοπούλου και δηλώνει πίστη στον Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Διαμαντοπούλου, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,

Το TRIBUNE το έχει γράψει εδώ και καιρό. Το πρόσχημα της Παιδείας αναμένεται να αποτελέσει τη συγκολλητική ουσία για τις επεκτατικές βλέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο χώρο του “μεταρρυθμιστικού κέντρου” και δεξιόστροφες αναζητήσεις όσων επιθυμούν να καθυποτάξουν το ΠΑΣΟΚ στο βιλαέτι της ΝΔ.

Έτσι, τρία χρόνια μετά το “διαζύγιο”, Ευάγγελος Βενιζέλος και Άννα Διαμαντοπούλου ξαναβρέθηκαν στην ίδια πλευρά, με την αιτία του χωρισμού το 2013 να είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

“Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει” είχε πει τότε η κα Διαμαντοπούλου αποχωρώντας – με αιχμές κατά του τότε αρχηγού Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όπως φαίνεται ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία επιχειρεί να αφήσει το καθαρά δικό του ξεχωριστό πολιτικό αποτύπωμα από αυτό της επίσημης γραμμής της Φώφης Γεννηματά, διολίσθησε και επίσημα στις ανησυχίες της Άννας Διαμαντοπούλου.

Μία μέρα λοιπόν μετά το φλερτ του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο περιθώριο εκδήλωσης για την παρουσίαση βιβλίου για την κρίση, ο δελφίνος του ΠΑΣΟΚ έδωσε το παρών σε εκδήλωση της Κεντροαριστεράς για την Παιδεία, ανταλάσσοντας φιλοφρονήσεις με την μέχρι πρότινος επικριτή του, Άννα Διαμαντοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Βενιζέλος τάχθηκε αναφανδόν υπέρ της αλλαγής του άρθρου 16 του Συντάγματος για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, θέμα το οποίο αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής και του Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει και της Συνταγματικής Αναθεώρησης.

Τέλος, σημειώνεται ότι παρόντες στην εκδήλωση και βουλευτές του Ποταμιού μαζί με τον επικεφαλής του, Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά και «πράσινα» στελέχη όπως ο Γ. Μανιάτης και Δ. Καρύδης αλλά και προσωπικότητες του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου, Γ. Φλωρίδης, Τ. Γιαννίτσης και Γ. Ζαννιάς.

Σχετικά άρθρα