Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Γιατί αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Μνημόνιο, ΣΥΡΙΖΑ,

Την Τετάρτη θα συνεδριάσει τελικά η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμαστις 17:00.

Η συνεδρίαση, στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας θα στείλει τα μηνύματά του τόσο στο Βερολίνο για την τήρηση της δέσμευσης για το χρέος, όσο και εντός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάγκη συνοχής ενόψει της ψήφισης των νομοσχεδίων που θα ανοίξουν το δρόμο για την ελάφρυνση του χρέους, αναβλήθηκε καθώς οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και πυρετώδεις ρυθμούς μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.

Στόχος του πρωθυπουργού δεν είναι άλλος από το να έχει μία όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα της πορείας των διαπραγματεύσεων όταν θα ενημερώνει τους βουλευτές της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για τα νομοσχέδια που θα προσδοκά να “ξεκλειδώσουν” χρέος και ποσοτική χαλάρωση.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη αναχωρούν οι εκπρόσωποι των θεσμών με την κυβέρνηση να αποσκοπεί στο γεφύρωμα των διαφορών σε τέτοιο σημείο, ώστε οι “ουρές” να μπορούν να κλείσουν και εξ’ αποστάσεως μέχρι το EuroWorking Group της 28ης Νοεμβρίου.

Η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία θα ανοίξει με ομιλία ο Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες στις 13:00 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σχετικά άρθρα