Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δυσφορία Καραμανλή – Δεν θα παραστεί σε εκδήλωση για την συνταγματική αναθεώρηση

Δυσφορία Καραμανλή – Δεν θα παραστεί σε εκδήλωση για την συνταγματική αναθεώρηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Καραμανλής,

Φωτιές ανάβει στις σχέσεις των Καραμανλικών βουλευτών και το Μαξίμου ο διάλογος για την συνταγματική αναθεώρηση.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά μέχρι αργά το μεσημέρι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ομάδα βουλευτών που υποστηρίζουν τις επιλογές του δήλωνε  ότι δεν πρόκειται να παραστεί στην εκδήλωση.

Και τούτο διότι κανείς εκ των νομικών βουλευτών της ΝΔ δεν κλήθηκε στον διάλογο που προηγήθηκε να καταθέσει τις προτάσεις του.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε λίγη ώρα από το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής όπου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, από κοινού με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο θα παρουσιάσουν τις προτάσεις της συνταγματικής αναθεώρησης.

Απο την πλευρά τους κύκλοι της ΝΔ αναφέρουν στα Παραπολιτικά ότι οι 31 προτάσεις για το νέο Σύνταγμα είχαν αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο της ΝΔ από το 2012 και στη διαβούλευση συμμετείχαν άπαντες οι συνταγματολόγοι και νομικοί της φιλελεύθερης παράταξης.

Υπενθυμίζουν δε ότι στην προσυνεδριακή εκδήλωση του Ναυπλίου, τον Ιούνιο του 2013, δίπλα στον καθ΄ύλην αρμόδιο Δ. Αβραμόπουλο κάθονταν όλοι οι Καραμανλικοί συναινώντας στις από τότε ολοκληρωμένες προτάσεις τις οποίες απόψε θα αναλύσει λεπτομερώς μετά την ομιλία του πρωθυπουργού.

Ως εκ τούτου δεν συντρέχει ουσιαστικός λόγος απουσίας του Κ. Καραμανλή και μάλιστα από εκδήλωση του ομώνυμου Ινστιτούτου.

Σχετικά άρθρα