Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Έρανο” συνδρομών με… προσφορές και εκπτώσεις στα μέλη της ΝΔ από τον Κυριάκο

“Έρανο” συνδρομών με… προσφορές και εκπτώσεις στα μέλη της ΝΔ από τον Κυριάκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Εσωκομματικό “έρανο” ξεκίνησε ο Κυριακός Μητσοτάκης για να “μαζέψει” χρήματα από τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως πληροφορούμαστε, τα μέλη της ΝΔ ενημερώθηκαν ότι εάν θέλουν να παραμείνουν μέλη του κόμματος πρέπει να προπληρώσουν τις κομματικές τους ταυτότητες καταβάλλοντας 12 ευρώ για όλο τον χρόνο.

Όμως το κόμμα κάνει προσφορές και εκπτώσεις. Δηλαδή; Εάν τα μέλη προπληρώσουν δύο χρόνια τότε έχουν έκπτωση δύο ευρώ, δηλαδή πληρώνουν 22 ευρώ, ενώ για τους απόλυτα αφοσιωμένους που βλέπουν τον εαυτό τους να παραμένει στη ΝΔ του Κυριάκου, υπάρχει προσφορά και για τρία χρόνια μπροστά με 30 ευρώ, δηλαδή έκπτωση έξι ευρώ.

Δεν γνωρίζουμε η παραπάνω δελεαστική προσφορά πόσους νεοδημοκράτες έχει συνεπάρει και σπεύδουν να ανανεώσουν τις κομματικές τους κάρτες, αλλά όπως μας είπαν καλά ενημερωμένες γαλάζιες πηγές, η όλη απόφαση πάρθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κι όχι από την Πολιτική Επιτροπή όπως προβλέπεται.

“Εάν θέλει να κάνει οικονομία στο κόμμα ας περιορίσει τους συμβούλους του με τις υπέρογκες αμοιβές των πολλών χιλιάδων ευρώ μηνιαίως”, είπε στο TRIBUNE ιστορικό στέλεχος της παράταξης και συμπλήρωσε με νόημα: “Ο Αντώνης Σαμαράς όταν το κόμμα δεν είχε να πληρώσει έβαλε και από την τσέπη του και δεν το έκανε μια φορά”.

Σχετικά άρθρα