Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κύρτσος αποκαλύπτει την αθέτηση υποσχέσεων Σαμαρά

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κύρτσος αποκαλύπτει την αθέτηση υποσχέσεων Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κύρτσος, ΣΥΡΙΖΑ,

Το βιβλίο του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη ΝΔ, Γιώργου Κύρτσου επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ για να εξαπολύσει επίθεση στην κυβέρνηση Σαμαρά για αθέτηση των προεκλογικών του δεσμεύσεων.

Ο λόγος για το βιβλίο «Αγανακτήστε αλλά τολμήστε»! το οποίο εκδόθηκε το 2013.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορεί τον Πρωθυπουργό πως θεωρεί ως σταθερότητα τη συνέχιση της ακραίας λιτότητας και της πολιτικής του μνημονίου χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα έναν ακραία διχαστικό λόγο, «μια στρατηγική που έχει επισημάνει ήδη από το 2013 σε βιβλίο του ο υποψήφιος σήμερα ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Κύρτσος».

Τονίζει επίσης, πως το συγκεκριμένο βιβλίο είναι αποκαλυπτικό για την αθέτηση όλων των προεκλογικών δεσμεύσεων του κ. Σαμαρά σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «έχουμε να κάνουμε με μια μεθοδευμένη πολιτική εξαπάτηση του εκλογικού σώματος που δεν έχει όμοιά της στην ιστορία της προκλητικά ασυνεπούς πολιτικής τάξης».

Συνεχίζει λέγοντας ότι «Ο κ. Σαμαράς πέρασε, για λόγους τακτικής, από την αντιπαλότητα με την κα Μέρκελ, την οποία καλλιεργούσε μέχρι το φθινόπωρο του 2011, με στόχο την αντιμνημονιακή συσπείρωση της βάσης της Κεντροδεξιάς στην σκηνοθεσία ενός πολιτικού ειδυλλίου το οποίο, πιθανότατα, στερείται περιεχομένου και προοπτικής».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει λέγοντας πως «όταν ένας υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κ. Κύρτσος, γράφει σε βιβλίο του ότι ο κ. Σαμαράς έχει αθετήσει όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και ότι έχει προσδεθεί στο άρμα της κας Μέρκελ, τα δικά μας σχόλια περιττεύουν».

Σχετικά άρθρα