Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Λεωνίδας Γρηγοράκος δεν θα “διέγραφε” τον Γιώργο Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ

Γιατί ο Λεωνίδας Γρηγοράκος δεν θα “διέγραφε” τον Γιώργο Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπανδρέου, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Μαριλένα Κοππά, ΠΑΣΟΚ,

“Δεν θα του κάνουμε τη χάρη να τον διαγράψουμε. Ας διαχειριστεί τον εαυτό του όπως ο ίδιος νομίζει”, φέρεται να δήλωσε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος την προηγούμενη εβδομάδα για τον Γιώργο Παπανδρέου, εξαιτίας του όλου θέματος που δημιουργήθηκε με την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στη παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι ήταν, είναι και θα είναι για πάντα ΠΑΣΟΚ (το θέμα είναι για πόσο ακόμα θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ) και η… κρίση εκτονώθηκε.

Ωστόσο, στον απόηχο της όλης φασαρίας και δίχως να έχουμε καμία διάθεση να δικαιολογήσουμε τον Γιώργο Παπανδρέου, οφείλουμε να κάνουμε ένα λογικό συνειρμό. Τόσο η ΔΗΜΑΡ όσο και το ΠΑΣΟΚ, αν και στην Ελλάδα κατεβαίνουν με διαφορετικά ψηφοδέλτια, στο ευρωκοινοβούλιο θα ανήκουν στην ίδια κοινοβουλευτική ομάδα, των Σοσιαλιστών.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, πέρα από πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είναι σε κάτι “νυν”. Είναι ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Ως τέτοιος μπορεί και θεσμικά να πηγαίνει όπου θέλει, ειδικά όταν ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ ανήκουν στην ίδια ευρωπαϊκή σοσιαλιστική οικογένεια… Κι αυτή τη λεπτομέρεια την αναφέρουμε, διότι θεωρούμε ότι έγινε πολύς καβγάς για το τίποτα, ειδικά όταν το πιο πιθανό είναι σύντομα τόσο η ΔΗΜΑΡ όσο και το ΠΑΣΟΚ να είναι εξωκοινοβουλευτικά κόμματα και να μην υπάρχει σοσιαλιστικό κόμμα στη ελληνική Βουλή.

Σχετικά άρθρα