Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραίτηση Παπά για το ταξίδι στη Βενεζουέλα ζητά η Νέα Δημοκρατία

Παραίτηση Παπά για το ταξίδι στη Βενεζουέλα ζητά η Νέα Δημοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βενεζουέλα, Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παππάς,

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ότι γνώριζε για το ταξίδι στην Βενεζουέλα των κ.κ. Παππά και Αρτεμίου, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας ότι σε μία κανονική κυβέρνηση ο υπουργός θα είχε παραιτηθεί.

«Ο κ. Τσίπρας είναι απόλυτα έκθετος, μετά και τις σημερινές, νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος”, που τον εμφανίζουν ότι, όχι μόνο γνώριζε για το ταξίδι των κ. Παππά και Αρτεμίου στη Βενεζουέλα, το καλοκαίρι του 2013, αλλά και ότι ήταν ο ίδιος που το διευκόλυνε εξαιτίας των καλών σχέσεων του με την Κυβέρνηση του κ. Μαδούρο» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ν.Δ..

Γίνεται λόγος για συγκλονιστικές αποκαλύψεις και σημειώνεται ότι «στην κυβέρνηση της “πρώτης φορά αλά Βενεζουέλα Αριστεράς”, ο κ. Τσίπρας αντί να πράξει το αυτονόητο, αποφάσισε να επιβραβεύσει τον Υπουργό του δίνοντάς του περισσότερες αρμοδιότητες».

«Προφανώς, γιατί Τσίπρας – Παππάς είναι ένα και το αυτό. Μαζί οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις και να απολογηθούν στους Έλληνες για τους τυχοδιωκτισμούς τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα