Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προσλήψεις επικουρικού υγειονομικού προσωπικού ανακοίνωσε ο Βίτσας

Προσλήψεις επικουρικού υγειονομικού προσωπικού ανακοίνωσε ο Βίτσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Βίτσας, Νοσοκομεία, Προσλήψεις, Στρατιωτικά Νοσοκομεία,

Την πρόσληψη αριθμού επικουρικού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών των στρατιωτικών νοσοκομείων-ιατρών, νοσηλευτών και άλλων ειδικοτήτων, εξήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του 26ου ιατρικού συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι σε εξέλιξη η ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψης επικουρικού υγειονομικού προσωπικού, για την ενίσχυση των στρατιωτικών νοσοκομείων. Και μαθαίνοντας από τις δυσλειτουργίες του παρελθόντος, επεκτείναμε το μέτρο, ώστε εφεξής να αφορά και ιατρούς, οι οποίοι θα καλύπτουν τις επιτακτικές ανάγκες που αντιμετωπίζουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία», ανέφερε σχετικά.

Ιδιώτες με σύμβαση εργασίας ενός έτους

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατροί και το επικουρικό υγειονομικό προσωπικό, θα είναι ιδιώτες με σύμβαση εργασίας ενός έτους.

Παράλληλα, ο κ. Βίτσας γνωστοποίησε τη ενίσχυση των δυνατοτήτων της υφιστάμενης μονάδας ιατρικά υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που λειτουργεί στο ναυτικό νοσοκομείο Αθηνών: Μετατρέπεται σε διακλαδική και ενισχύεται από ιατρούς όλων των κλάδων και παρέχει υπηρεσίες στο σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σχετικά άρθρα