Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεωργιάδης: Ακόμα και για τις λαϊκές αγορές πρέπει να φωνάξουμε τον Τόμσεν, ντροπή

Γεωργιάδης: Ακόμα και για τις λαϊκές αγορές πρέπει να φωνάξουμε τον Τόμσεν, ντροπή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Μιχάλης Κασσής, ΠΑΣΟΚ,

Συνεχίζονται οι εριστικές δηλώσεις “γαλάζιων” στελεχών για την αιφνίδια αλλαγή της στάσης του ΠΑΣΟΚ στις προωθούμενες αλλαγές στις λαϊκές αγορές με το σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης.

Τη σκυτάλη πήρε πριν από λίγο ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ με το γνωστό του ύφος δήλωσε:

«Ακόμη και για τις λαϊκές αγορές πρέπει να φωνάξουμε τον Τόμσεν, αυτό είναι ντροπή του ελληνικού πολιτικού συστήματος».

«Αδικεί πρωτίστως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αυτό που έγινε… σχεδόν ντροπή να γίνονται περικοπές συντάξεων και να υποχωρεί σε αυτούς που αγοράζουν τις θέσεις με λεφτά κάτω από το τραπέζι», πρόσθεσε.

«Το προηγούμενο καθεστώς είχε μέσα του μεγάλη διαφθορά. Η κλήρωση για τις θέσεις και ο διαχωρισμός παραγωγών – εμπόρων, και οι δυο ήρθησαν με παρέμβαση του κ. Κασσή… Ας καταψήφιζε το ΠΑΣΟΚ στο τέλος της ημέρας» εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως ανέφερε ο υπουργός, «όσοι είναι ευχαριστημένοι με την Ελλάδα της μίζας και της ρεμούλας ας πάνε από τη μια πλευρά και όσοι πιστεύουν στην Ελλάδα της προόδου ας πάνε από την άλλη. Ο καθένας ας πάρει θέση. Πολύ λάθος θέση να υποχωρούμε σε κάθε συντεχνία. Ποια Ελλάδα θέλουμε;».

Τόνισε τέλος ότι οι εκλογές θα έφερναν στη χώρα πολιτική αστάθεια και ότι ο τόπος δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες για τις λαϊκές.

«Χθες είχαμε τεράστια επιτυχία στο Eurogroup και ασχολούμαστε με το θέμα της κλήρωσης επειδή άλλαξε άποψη ο κ. Κασσής» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Σχετικά άρθρα