Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ξύλο” στη ΝΔ για το ΕΣΡ – Ασφυκτικές πιέσεις στον απομονωμένο Μητσοτάκη

“Ξύλο” στη ΝΔ για το ΕΣΡ – Ασφυκτικές πιέσεις στον απομονωμένο Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Σε νέα οβιδιακή αλλαγή πλεύσης αναφορικά με το σίριαλ της συναίνεσης για το ΕΣΡ διολισθαίνει η Νέα Δημοκρατία, με την πολιτική απομόνωσή της και την ισχυρή τάση στο εσωτερικό της να εντείνουν τις πιέσεις στην ηγεσία που επιμένει στο “όχι” και τη συνέχιση της ασυδοσίας στο τηλεοπτικό τοπίο.

Η προσπάθεια εκμετάλλευσης του ΕΣΡ ως υπομόχλιο για πολιτικές εξελίξεις αν και βρίσκει όλο και λιγότερους υποστηρικτές στο Μοσχάτο, παραμένει επί τάπητος στη γαλάζια ατζέντα.

Μία μέρα μόλις αφότου πρότεινε υποψήφιο για το ΕΣΡ, η ΝΔ επανήλθε στην πλήρη άρνηση φτάνοντας να διαμηνύσει πως «ούτε τον Κυρ. Μητσοτάκη» δεν θα ψήφιζε!

Η διαρκής εναλλαγή στάσης της ΝΔ είναι ενδεικτική του εσωτερικού πολέμου που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεδομένου ότι δεν είναι λίγα εκείνα τα στελέχη που εκτιμούν ότι δεν μπορεί να σηκώσει άλλη “ρετσινιά” για προάσπιση συμφερόντων καναλαρχών η ΝΔ, με το επιχείρημα πάντως ως φαίνεται από τις χθεσινές τοποθετήσεις να μην συγκινεί ιδιαίτερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το “σκληρό μπλοκ” πέριξ των Γεωργιάδη – Σαμαρά.

Οι ενστάσεις που διατυπώνονται στο εσωτερικό της παράταξης με επίκεντρα τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά και τον Αντιπρόεδρο Κωστή Χατζηδάκη φουντώνουν ενόψει της Διάσκεψης των Προέδρων της Δευτέρας και ενώ σήμερα ψηφίζεται η τροπολογία που επαναφέρει τις αρμοδιότητες στο ΕΣΡ.

Σχετικά άρθρα