Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ράμα καταστρέφει τον αλβανικό λαό – Αναγκάζει την Ελλάδα να ασκήσει βέτο!

Ο Ράμα καταστρέφει τον αλβανικό λαό – Αναγκάζει την Ελλάδα να ασκήσει βέτο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βόρεια Ήπειρος, Ελληνική Ομογένεια, Έντι Ράμα, Υπουργείο Εξωτερικών, Χειμάρρα,

Μετά και τις τελευταίες εξωφρενικές έως γελοίες δηλώσεις Ράμα, στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, όπου διατύπωσε μια φανταστική ιστορία ότι οι Αλβανοί “έσωσαν” (δήθεν) την Ακρόπολη [το TRIBUNE απάντησε με όλα τα ιστορικά στοιχεία εδώ], φαίνεται να επιβεβαιώνεται το TRIBUNE και σε επόμενο άρθρο του, ότι δηλαδή η στάση Ράμα οδηγεί την Αλβανία σε απομόνωση από την Ευρώπη [διαβάστε εδώ].

Η ρατσιστική, επιθετική αλλά κυρίως αλλοπρόσαλλη στάση του ελληνικής καταγωγής Αλβανού πρωθυπουργού απέναντι στην Ελλάδα, του οποίου η κυβέρνηση να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα αμάλγαμα ανθρώπων του Σόρος, του Ερντογάν και του Γκιουλέν, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην Αθήνα.

Ενώ αναμένεται η επόμενη κίνηση της αλβανικής πλευράς, στο υπουργείο Εξωτερικών κάνουν κινήσεις προκειμένου να αποτρέψουν την προγραμματισμένη κατεδάφιση των 19 σπιτιών που ανήκουν σε Έλληνες της Χειμάρρας.

Είναι προφανές ότι εάν τα Τίρανα κλιμακώσουν και προχωρήσουν στην απόφασή τους, η Αθήνα δεν έχει άλλη επιλογή παρά να μπλοκάρει την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων Αλβανίας – ΕΕ αφού η ίδια η πολιτική της κυβέρνησης Ράμα ναρκοθετεί την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας του.

Πρόκειται για μια δυσάρεστη εξέλιξη που θα πλήξει τον φίλο λαό της Αλβανίας, ωστόσο, δεν είναι η Ελλάδα που “επιτίθεται” αλλά ο Ράμα και τα συμφέροντα που τον υποκινούν. Συμφέροντα που στρέφονται και ενάντια στον αλβανικό λαό και την ευημερία του.

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό πρωτίστως στον αλβανικό λαό είναι ότι πρέπει να θεωρεί τη φιλία της Ελλάδας δεδομένη. Η Ελλάδα όμως δεν είναι μια μικρή και αδύναμη χώρα που μπορεί ο κάθε “κατσαπλιάς” της πολιτικής, με ανύπαρκτο στρατό και οικονομία να απειλεί και να προσβάλλει.

Η Ελλάδα για χάρη του αλβανικού λαού και των Ελλήνων βορειοηπειρωτών εξάντλησε την υπομονή της και δεν είναι διατεθειμένη άλλο να ανεχτεί κανέναν Ράμα και τις παρέες του να πυροδοτούν την ειρήνη, τη φιλία, τη συνεργασία και την πρόοδο των λαών στα Βαλκάνια.

Ο Έντι Ράμα και ο κυβερνητικός του θίασος θα υποστούν τις συνέπειες της αγνωμοσύνης και των προσβολών τους απέναντι στον μοναδικό φυσικό σύμμαχο του αλβανικού λαού, την Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα