Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σάλος με τα έγγραφα κομματικών δανείων που έχει στην κατοχή της η Ν.Δ.

Σάλος με τα έγγραφα κομματικών δανείων που έχει στην κατοχή της η Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δάνεια, Εξεταστική Επιτροπή, Θανάσης Σκορδάς, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Νέα Δημοκρατία,

Η Ν.Δ. και τα στελέχη της διακινούν δανειακές συμβάσεις κομμάτων! Αυτό αποκαλύφθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ ύστερα από την ομολογία του πρ. γενικού διευθυντή της ΝΔ Θανάση Σκορδά, ο οποίος καταθέτει ως μάρτυρας.

Τι κατέθεσε ο μάρτυρας Θανάσης Σκορδάς

Συγκεκριμένα ο μάρτυρας, απαντώντας σε ερωτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Θεοφύλακτου, αναφέρθηκε σε στοιχεία από έγγραφα της δανειακής σύμβασης του ΣΥΡΙΖΑ με την Εθνική Τράπεζα. Και αμέσως μετά παραδέχθηκε ότι τα έγγραφα του τα έδωσε ο πρ. γενικός διευθυντής της ΝΔ Μ. Δασκαλάκης, ο οποίος τα «απέκτησε» όταν κλήθηκε από τον εισαγγελέα που ερευνούσε τα δάνεια των κομμάτων.

«Έχει πρόσβαση ο καλούμενος», ισχυρίσθηκε ο Θ. Σκορδάς. «Έχει πρόσβαση να τις βγάλει φωτοτυπίες;», τον ρώτησε ο πρόεδρος της Εξεταστικής Σωκράτης Φάμελλος επισημαίνοντας ότι ο μάρτυρας παραδέχθηκε ότι ο Μ. Δασκαλάκης του παρέδωσε φωτοτυπίες των οργάνων της Εθνικής Τράπεζας που αφορούσαν τα δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο καλούμενος έχει πρόσβαση στα έγγραφα», επέμεινε ο Θ. Σκορδάς.

Σχετικά άρθρα