Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τ. Κουίκ: “Η Frontex είναι το μεγάλο μαύρο ανέκδοτο της ιστορίας”

Τ. Κουίκ: “Η Frontex είναι το μεγάλο μαύρο ανέκδοτο της ιστορίας”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Frontex, Λαθρομετανάστες, Λιμενικό Σώμα, Μετανάστες, Σάμος, Τέρενς Κουίκ,

Ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, έκανε την εξής δήλωση με αφορμή το τραγικό ναυάγιο στη Σάμο όπου έχασαν τη ζωή τους 22 λαθρομετανάστες:

«Το νέο ανείπωτο δράμα του ναυαγίου στη Σάμο, με τους 22 νεκρούς, παιδιά, μάνες και άντρες, από μια φουρνιά μεταναστών που δουλέμποροι προσπάθησαν να αποβιβάσουν στο νησί, αποδεικνύει την εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης στο τεράστιο, εθνικό ζήτημα, της λαθρομετανάστευσης.

Έχω επανειλημμένα τονίσει ότι το πρόβλημα δεν λύνεται ούτε με φράχτες στον Έβρο, ούτε με στρατόπεδα στο Φυλάκιο Έβρου, στην Κομοτηνή, στη Ξάνθη, στο Παρανέστι Δράμας, στη Λέσβο και στη Σάμο, ούτε αποδεχόμενοι τα χρήματα που μας δίνουν οι Ευρωπαίοι Κομισάριοι, για να γίνει η Ελλάδα αποθήκη ψυχών.

Οριστική λύση στο πρόβλημα θα δώσει μόνο:

1. Η δραστική αλλαγή της Συνθήκης Δουβλίνο 2, που δεν έχει τη δύναμη η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου να ζητήσει από την Μέρκελ και

2. Η επιβολή, επιτέλους, της Ευρώπης στην Άγκυρα, της αρχής της επαναπροώθησης στο έδαφος της Τουρκίας, όσων παράνομων μεταναστών μας στέλνει από την πλευρά της.

Επίσης, εν γνώσει λόγου, οφείλω να τονίσω ότι την ώρα που το Λιμενικό Σώμα πράττει στο ακέραιο το καθήκον του στις θάλασσες του Αιγαίου, αποτρέποντας τους δουλεμπόρους, αλλά και σώζοντας και περιθάλποντας γυναικόπαιδα και άντρες, η FRONTEX έχει καταστεί το μεγάλο μαύρο ανέκδοτο της ιστορίας. Είναι η απόλυτη ρεσεψιονίστ σε βάρος της Πατρίδας μας

Τέλος, τονίζω με ιδιαίτερη έμφαση ότι ως ΑΜ-Θ Περιφερειάρχης, θα αγωνιστώ να απομακρυνθούν από την εθνικά ευαίσθητη περιφέρειά μας, τα στρατόπεδα που έφτιαξε η Συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Τα προσωρινά που πάνε να γίνουνε μόνιμα, δεν είναι αποδεκτά. Και πάνω απ’ όλα πρέπει να επαναλειτουργήσουν οι Σχολές της Αστυνομίας σε Κομοτηνή και Ξάνθη, που γι’ αυτό το λόγο τα πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος».

Σχετικά άρθρα