Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ΣτΕ έκρινε το 2010 τα κανάλια αντισυνταγματικά και ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν εφάρμοσαν την απόφαση

Το ΣτΕ έκρινε το 2010 τα κανάλια αντισυνταγματικά και ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν εφάρμοσαν την απόφαση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Συμβούλιο της Επικρατείας, Τηλεόραση,

Τις “διασκεδαστικές” στιγμές που ακολούθησαν μετά την απόφαση του ΣτΕ (το βράδυ της Τετάρτης), που έκρινε τον Νόμο Παππά αντισυνταγματικό, με τον κάθε ένα να λέει το “μακρύ” και το “κοντό” του (αυτό συμπεριλαμβάνει και κάποιους “γορίλες” που έσπευσαν να κηρύξουν πόλεμο), ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντινίδης “μόνος” έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

Η κυβέρνηση οφείλει ΤΩΡΑ να σεβαστεί την απόφαση του ΣτΕ και να κυρήξει άγονο τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Όπως οφείλει να σεβαστεί και να υλοποιήσει ΤΩΡΑ και την απόφαση 3578/2010 του ΣτΕ που θεωρεί αντισυνταγματική την λειτουργία των καναλιών. Αλά καρτ Σύνταγμα και αλά καρτ αποφάσεις δεν μπορούν να υπάρχουν. Εδώ και τώρα υλοποίηση και των 2 αποφάσεων του ΣτΕ. Κλείστε τα τώρα. Ταράξτε τους στην νομιμότητα. Και μετά να δώσει άδειες το ΕΣΡ.

Ενώ σε επόμενη ανάρτησή του πρόσθεσε:

Η κυβέρνηση καλά κάνει και υλοποιεί την χθεσινή απόφαση του ΣτΕ. Αλλά ρε κάντε τους μια πλάκα και στείλτε στην δικαιοσύνη, για παράβαση καθήκοντος και παραβίαση του συντάγματος, όλους όσους δεν εφάρμοσαν την απόφαση του ΣτΕ 3578/2010 που έλεγε ότι τα κανάλια λειτουργούν αντισυνταγματικά! Ετσι για να έχουμε μια πλήρη αποκατάσταση της νομιμότητας! Να τους δω πως θα κελαιδάνε τότε! :-)

Δεν χρειάζονται ούτε κραυγές έξαλλων ούτε να κηρυχθεί κανένας πόλεμος, όπως κάποιοι θερμόαιμοι “γορίλες” ζητούσαν το βράδυ της Τετάρτης. Ταράξτε τους στη νομιμότητα, αρκεί!

Μέχρι τότε, διαβάστε: Απόφαση του ΣτΕ το 2010 λέει ότι τα κανάλια είναι αντισυνταγματικά – Γιατί δεν εφαρμόστηκε;

Σχετικά άρθρα