Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Π. Σκουρλέτης: “Αναξιόπιστες οι δημοσκοπήσεις”

Π. Σκουρλέτης: “Αναξιόπιστες οι δημοσκοπήσεις”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσκοπήσεις, Λαϊκές Αγορές, Πάνος Σκουρλέτης, ΣΥΡΙΖΑ,

Ως αναξιόπιστες χαρακτήρισε τις δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιούνται ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι από τις δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιούνται αποκρύπτονται αρκετά «ποιοτικά» στοιχεία, γεγονός το οποίο θέτει εν αμφιβόλω την αξιοπιστία τους. Όπως είπε «εγώ αρνούμαι να σχολιάσω δημοσκόπηση η οποία δεν έχει στα στοιχεία που παρουσιάζει και το εξής παράγοντα. Σε πόσους πήραν τηλέφωνο και τους το έκλεισαν, ποιο ποσοστό είναι αυτό; Διότι αν παίρνεις χίλιους ανθρώπους και το 60% αρνείται να συμμετάσχει – και οι πληροφορίες λένε κάτι τέτοιο, αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό».

Αναφερόμενος στο θέμα του νομοσχεδίου για τις Λαϊκές Αγορές, υποστήριξε ότι τα πρόστιμα που επιβάλλονται είναι εξοντωτικά και ότι ο βασικός στόχος είναι «να συρρικνώσουν τις λαϊκές αγορές. Θέλουν να δουλέψουν υπέρ των σούπερ μάρκετ».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος επιμένοντας ότι σε αυτό περιλαμβάνονται νέα σκληρά μέτρα. Επίσης μίλησε και για την υποψηφιότητα του κ. Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «θα ήθελα να πω κάτι, με παραπάνω άνεση μια και είμαι και Ολυμπιακός. Θα ήθελα να κάνω μια σύσταση προς τον κ. Μώραλη ο οποίος βέβαια, όπως και οποιοσδήποτε άλλος πολίτης, έχει το δικαίωμα να δοκιμάζεται. «Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό».

Μην προσπαθούμε μια ομάδα η οποία είναι αγαπητή, η οποία έχει μια παράδοση στον Πειραιά, να την εκμεταλλευτούμε για να μπορέσουμε να εμφανίσουμε ένα δήθεν ακομμάτιστο συνδυασμό».

Σχετικά άρθρα