Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Δεν υπάρχει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που θα στηρίξει την κυβέρνηση αν αποδοκιμαστούμε”

“Δεν υπάρχει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που θα στηρίξει την κυβέρνηση αν αποδοκιμαστούμε”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωεκλογές 2014, Πάρις Κουκουλόπουλος, ΠΑΣΟΚ,

“Εάν αποδοκιμαστούμε στις κάλπες, δεν ξέρω κανέναν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που θα έχει διάθεση να στηρίξει τότε αυτό το κυβερνητικό σχήμα” δήλωσε ο Πάρις Κουκουλόπουλος σε συνέντευξή του στον Βήμα FM.

Όσον αφορά τις ευρωεκλογές δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο προοδευτικός πόλος της κυβέρνησης Σαμαρά.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Θα σας πω πολύ απλά ότι για εμάς το διακύβευμα των εκλογών είναι η σταθερότητα της χώρας. Η χώρα έχει κάνει στροφή και το δείχνουν οι αριθμοί οι επαφές με τους πολίτες, διότι οι πολίτες θέλουν σταθερότητα και το ΠΑΣΟΚ δεν είναι απλά ο εγγυητής της. Είναι ο προοδευτικός πόλος.

Ως πολιτικοκοινωνικός χώρος ξέρουμε όλοι ότι είναι πολύ πάνω από 25% αυτή τη στιγμή και όλος ο κόσμος έχει ένα συναισθηματικό και ιστορικό δέσιμο μ’ αυτό το χώρο και το βλέπετε όλοι μπροστά σας. Ρωτάς, λοιπόν, γιατί κάνεις την τάδε επιλογή και σου απαντά «για να είναι πρωθυπουργός ο Σαμαράς».

Γιατί, ξαναρωτάς και δεν παίρνεις απάντηση. Ο άλλος λέει το ανάποδο για τον Τσίπρα. Ακούμε τώρα κάτι καινούργιο για τον Θεοδωράκη και ούτω καθ’ εξής, αφού καθένας θέλει κάτι άλλο.

Υπάρχει μια καθαρή εξήγηση για εμάς: δεν γινόμαστε παρακολούθημα και υποχείριο κανενός, εγγυώμαστε τη σταθερότητα και την ομαλή εξέλιξη ως προοδευτικός πόλος της κυβέρνησης.

Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία αριθμών, αλλά θα δούμε το αποτέλεσμα και θα το ερμηνεύσουμε. Έχουμε όμως πει πάρα πολύ καθαρά με ποιο εργαλείο θα το ερμηνεύσουμε.

Ας πουν και οι άλλοι το ίδιο. Ας πει η Ν.Δ. γιατί επιμένει σε μια πόλωση ακατανόητη και γιατί επιζητεί καλά και ντε την πρώτη θέση. Το ίδιο και ο κ. Τσίπρας…

Εμείς θα εκτιμήσουμε το αποτέλεσμα το βράδυ των εκλογών και αναλόγως θα προτείνουμε. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη δημοκρατία. Θα κάνουμε τις προτάσεις μας, με στάση πάντα εθνικά και πολιτικά υπεύθυνη, όπως κάνουμε τα 4 αυτά χρόνια.

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας για 4, δυόμιση ή ένα χρόνο και δεν ξέρω πόσο κάνουν όλοι οι άλλοι, κατά τη δική μας γνώμη. Πάντως, όχι εμείς. Το είπα καθαρά και σε μια συνέντευξή μου χθες, ότι εάν αποδοκιμαστούμε στις κάλπες, δεν ξέρω κανέναν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που θα έχει διάθεση να στηρίξει τότε αυτό το κυβερνητικό σχήμα. Αυτό είναι απολύτως καθαρό.»

Σχετικά άρθρα