Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπαν στον Καραμανλή για τον Μητσοτάκη σε σπίτι στην Τήνο

Τι είπαν στον Καραμανλή για τον Μητσοτάκη σε σπίτι στην Τήνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Τήνος,

Δεν έγιναν όπως τα παρουσίασαν συνάδελφοι τα πράγματα σε εκείνο το τραπέζι στην Τήνο, πριν από δύο Σάββατα, στο σπίτι γυναικολόγου, όπου παραβρέθηκαν ο νυν πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο προκάτοχός του και πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ενώ στο δείπνο ήταν και κάποιοι επιχειρηματίες.

Η κουβέντα επικεντρώθηκε στην οικονομική κατάσταση, στις προοπτικές και στις δυνατότητες για έξοδο της χώρας από την κρίση. Και βέβαια συζήτησαν για τα πολιτικά πράγματα και τις εξελίξεις που βλέπουν οι δύο πολιτικοί της παρέας, για το ποια μπορεί να είναι η επόμενη μέρα.

Aπέφυγαν τα λόγια, περιορίστηκαν σε… γκριμάτσες

Όταν σηκώθηκε να φύγει ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής τον συνόδευσε μέχρι την πόρτα και όταν επέστρεψε ζήτησε τη γνώμη του καθενός από τους συνδαιτυμόνες για το πώς είδαν τον Κυριάκο και αν μπορεί να σταθεί σήμερα ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αύριο ως πρωθυπουργός. Και εκείνοι απέφυγαν τα λόγια, περιορίστηκαν σε… γκριμάτσες που έδειχναν απογοήτευση από τα όσα είπε και μεταφράζονταν στη φράση: Δεν κάνει το παιδί, είναι λίγος… Αυτά, και αμφισβήτηση δεν επιτρέπω.

ΠΑΡΟΝ

Σχετικά άρθρα