Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιμένει η ΝΔ στη στάση της για το ΕΣΡ και ζητά ακύρωση του νόμου Παππά

Επιμένει η ΝΔ στη στάση της για το ΕΣΡ και ζητά ακύρωση του νόμου Παππά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαπλοκή, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παππάς, Τηλεόραση,

«Η λειτουργία του ΕΣΡ περνά υποχρεωτικά από την ακύρωση του νόμου Παππά» αναφέρει η ΝΔ επιμένοντας στην αδιάλλακτη στάση της.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα – Παππά – Καμμένου περιθωριοποίησε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) παραβιάζοντας το Σύνταγμα για να ελέγξει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Χθες, μάλιστα, ομολόγησε τη διαπλοκή με τα συμφέροντα με την πραξικοπηματική απόπειρα να πέσει “μαύρο” στα κανάλια. Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να γίνει συνένοχη στο “μαύρο” και στο λουκέτο στα κανάλια, στην ενημέρωση και στην ανεργία χιλιάδων εργαζόμενων. Η λειτουργία του ΕΣΡ περνά υποχρεωτικά από την ακύρωση του νόμου Παππά» αναφέρει η ΝΔ.

Νωρίτερα ο Μέγαρο Μαξίμου είχε τονίσει πως η ΝΔ οφείλει να ανταποκριθεί στη συναινετική συγκρότηση του ΕΣΡ όπως προκύπτει από το Σύνταγμα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είχε κινηθεί και ο Νίκος Παππάς, τονίζοντας πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο συναίνεσης για το ΕΣΡ.

Σχετικά άρθρα