Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γ. Καρατζαφέρης: Το κόμμα του Σαμαρά είναι μικρό, όχι η ΝΔ

Γ. Καρατζαφέρης: Το κόμμα του Σαμαρά είναι μικρό, όχι η ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Καρατζαφέρης, Ευρωεκλογές 2014, Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός,

Προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε από την Κρήτη όπου περιοδεύει σήμερα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε κεντρικό ξενοδοχείο, στο Ηράκλειο Κρήτης, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί, εξ αιτίας της αδυναμίας της κυβέρνησης να νομοθετήσει ακόμα και σε θέματα καθημερινής διαχείρισης. Ανέφερε δε χαρακτηριστικά την αποκάλυψη του Γερμανού προέδρου των ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων κ. Βέμπερ, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση του ΕΒΕΑ, ανέφερε ότι ο κ. Σαμαράς τον παρακάλεσε να μεσολαβήσει προς την Καγκελάριο Μέρκελ, ώστε να του επιτρέψει η τρόϊκα να αλλάζει τον Νόμο για τα Επιμελητήρια.

Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην Ε.Ε, ο κ. Καρατζαφέρης επεσήμανε την ραγδαία άνοδο που σημειώνει ο ευρωσκεπτικισμός σε όλες ανεξαιρέτως τις χώρες της Ευρώπης. «Στην ευρω-ομάδα EFD που εκπροσωπούνται οι ευρωσκεπτικιστές, μετέχει ο ΛΑ.Ο.Σ και μάλιστα αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, ο οποίος παράλληλα υπενθύμισε ότι είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος των ευρωσκεπτικιστών, με Πρόεδρο τον νυν, Βρετανό Νάϊτζελ Φάρατζ.

Ο κ. Καρατζαφέρης τέλος, έθεσε το δίλλημα των επικείμενων ευρωεκλογών, τονίζοντας ότι ο Έλληνας ψηφοφόρος, με την ψήφο του θα αποφασίσει εάν θέλει μια γερμανική Ευρώπη στην οποία κουμάντο θα κάνει η κα Μέρκελ, ή μια Ευρώπη των λαών και της ελευθερίας, στην οποία όλα τα κράτη που συμμετέχουν θα αποτελούν ισότιμα και ανεξάρτητα μέλη.

Σε ότι αφορά στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό, αναφερόμενος στη δήλωση της βουλευτού Επικρατείας της Ν.Δ Κας Ντόρας Μπακογιάννη ότι «η Ν.Δ είναι σήμερα ένα μικρό κόμμα», εξέφρασε τη δική του θέση ότι «το κόμμα Σαμαρά είναι ένα μικρό κόμμα και όχι η Ν.Δ.

Δεν έχει καμία απολύτως σχέση η Ν.Δ των Κ. Καραμανλή, Αβέρωφ, Μητσοτάκη, που γνώρισα εγώ, με αυτό το κόμμα του Σαμαρά» τόνισε χαρακτηριστικά και κάλεσε όλους τους πατριώτες οι οποίοι αισθάνονται άβολα στα κόμματα που στηρίζουν, να προσχωρήσουν στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο οποίος αποτελεί την μόνη ελεύθερη, Δημοκρατική, πατριωτική φωνή.

Σχετικά άρθρα