Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βγήκε από τη ναφθαλίνη με νέο κόμμα ο Αλέξης Μητρόπουλος

Βγήκε από τη ναφθαλίνη με νέο κόμμα ο Αλέξης Μητρόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Μητρόπουλος,

Στην ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος προχωρά ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο κ. Μητρόπουλος προχωρά συγκεκριμένα στη μετεξέλιξη της ΕΝΥΠΕΚΚ (Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους) σε πολιτικό κόμμα, δηλώνοντας “παρών” για τις επόμενες εκλογές – αναζητώντας κάποιο καλύτερο πλασάρισμα σε συνεργασία με άλλο κόμμα; (διερωτώμαστε εμείς).

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Ένωση «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΝΥΠΕΚΚ αποφάσισε τη μετεξέλιξή της σε πολιτική κίνηση με την επωνυμία «ΕΝΥΠΕΚΚ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ».

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ είναι άμεση και αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε, αφού οι πρωτεργάτες τού νέου υπερΜνημονίου αλλά και οι παλαιές μνημονιακές δυνάμεις που το ψήφισαν μαζί τους, αρνούνται να συνεργαστούν.

Εξάλλου, ούτε και οι αλληλομισούμενες και αλληλοαποκλειόμενες συγκροτημένες ή διάχυτες αντιμνημονιακές δυνάμεις μπορούν να δημιουργήσουν ένα αξιόπιστο μέτωπο άρνησης και υπέρβασης του μνημονιακού προγράμματος.

Συνεπώς η μόνη διέξοδος που παραμένει στην κοινωνία είναι η συνεννόηση των φορέων της, των οργανώσεων βάσης, ανεξάρτητων πολιτών, κοινωνικών συλλογικοτήτων, των ακηδεμόνευτων Κινήσεων», αναφέρει μεταξύ άλλων η ιδρυτική διακήρυξη.

Σχετικά άρθρα