Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ για ντιμπέιτ: Φυγομαχεί ο Σαμαράς

ΣΥΡΙΖΑ για ντιμπέιτ: Φυγομαχεί ο Σαμαράς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, ΣΥΡΙΖΑ,

Σκληρή επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την άρνηση που εισέπραξε όσον αφορά τα ντιμπέιτ.

Μόνιμα απών από το κοινοβούλιο, αρνείται τώρα για μια ακόμη φορά να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ και να υπερασπιστεί με επιχειρήματα την πολιτική του” σημειώνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:

 

Ο κ. Σαμαράς αποτελεί πρωτοφανές παράδειγμα πρωθυπουργού που αποφεύγει κάθε διάλογο με την αντιπολίτευση. Μόνιμα απών από το κοινοβούλιο, αρνείται τώρα για μια ακόμη φορά να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ και να υπερασπιστεί με επιχειρήματα την πολιτική του.

Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό ένας πρωθυπουργός που κάνει πολιτική μόνο μέσα από “διαγγέλματα” ψεύτικων υποσχέσεων προς τον ελληνικό λαό και μέσα από τις μονταζιέρες της Συγγρού, ενώ φυγομαχεί από τη ζωντανή πολιτική αντιπαράθεση.

Γιατί δεν υπερασπίζεται ο κ. Σαμαράς μπροστά στον ελληνικό λαό το μεσοπρόθεσμο, το νέο φερετζέ του μνημονίου που φέρνει εσπευσμένα στη Bουλή και περιλαμβάνει πρόσθετους φόρους και περικοπές κρατικών δαπανών;

Γιατί δεν θέλει να προβάλλει τις θέσεις του για την Ευρώπη;

Για τον απλούστατο λόγο, ότι μοναδική του πρόταση και πυξίδα είναι το μνημόνιο και τα μόνα συμφέροντα που υπερασπίζεται είναι αυτά των δανειστών. Και αυτά κανείς δεν μπορεί να τα υπερασπιστεί όταν αναγκάζουν τους πολίτες να περιμένουν σε ουρές για μια σακούλα δωρεάν τρόφιμα.

Σχετικά άρθρα