Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Στο τέλος φύλαγε τα “καλύτερα” για τον Μητσοτάκη – Ξεσκέπασε τα ψεύδη

Τσίπρας: Στο τέλος φύλαγε τα “καλύτερα” για τον Μητσοτάκη – Ξεσκέπασε τα ψεύδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Siemens, Αλέξης Τσίπρας, Βίντεο, Εφημερίδα Κήρυκας Χανίων, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Μιχάλης Χριστοφοράκος, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ,

Στο τέλος φύλαγε τα “καλύτερα” για τον Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καθώς στην τριτολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά, αποκάλυψε τα ψεύδη Siemens, Κήρυκα Χανίων και πλειστηριασμούς.

Ο Αλέξης Τσίπρας άρχισε την τριτολογία του τονίζοντας ότι οι απαντήσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη «δεν πείθουν κανέναν».

«Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, για αυτά που μάθαμε και για όσα δεν μάθαμε. Αυτά που δεν μάθαμε, μάλλον είναι περισσότερα», είπε ο κ. Τσίπρας, καταλογίζοντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «διαρκώς επιχειρούσε να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα».

Για την Siemens ο πρωθυπουργός είπε ότι επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι πρόκειται περί σκανδάλου, αλλά ψεύδεται ότι ο ίδιος πλήρωσε το τηλεφωνικό κέντρο που πήρε από την εταιρεία για το γραφείο του. Μάλιστα κατέθεσε επιστολή της Siemens με την κατάθεση της γραμματέας του Χριστοφοράκου από την οποία προκύπτει ότι το τηλεφωνικό κέντρο που πήρε από την Siemens ο Κυριάκος Μητσοτάκης πληρώθηκε έναν ολόκληρο χρόνο μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου.

Για το δάνειο της εφημερίδας Κήρυκας Χανίων, ο πρωθυπουργός είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι λέει ψέμματα καθώς ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άλλα έχει δηλώσει, ενώ μόλις πριν από λίγους μήνες ζητήθηκε το απλήρωτο δάνειο να μπει σε ρύθμιση και βεβαίως αφού είχε και πάλι αποκαλυφθεί το σκάνδαλο.

Το βαρύ χτύπημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα ψεύδη του ήρθε από τον πρωθυπουργό για το θέμα των πλειστηριασμών εργατικών κατοικιών στον δήμο Ευόσμου, που επικαλέστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ με τον πρωθυπουργό να του απαντά ότι ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Ευόσμου πως δεν υπάρχουν εργατικές κατοικίες στο δήμο του!!!

Ο Πρωθυπουργός καταλόγισε στον κ. Μητσοτάκη ότι, με την επιστροφή του στην Ελλάδα από τις σπουδές του, ξεκίνησε να εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα με μηνιαίο μισθό 15.000 ευρώ, ερωτώμενος για το πως έγινε κάτι τέτοιο.

Σε ότι αφορά τα δάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με ειρωνικό ύφος είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι έτσι όπςω τα λέει θα ξεπληρωθούν σε 122 και 423 χρόνια αντίστοιχα!

Κλείνοντας την τριτολογία του ο πρωθυπουργός διεμήνυσε ότι «Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, παρά μόνο για να πάρουμε φόρα», σημειώνοντας ότι η διαπλοκή στον τόπο «έχει ονοματεπώνυμο και θα βρει τον μάστορά της», ενώ ξεκαθάρισε ότι εκλογές θα γίνουν το 2019.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Εις βάρος σας δικογραφίες για σκάνδαλα, εις βάρος μας …δημοσιεύματα

Απασφάλισε ο Τσίπρας για Κυριάκο: Είστε παιδί του Χριστοφοράκου και της Siemens

Σχετικά άρθρα