Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ομολογία Μητσοτάκη: Ναι υπάρχει σκάνδαλο Siemens και ανεξόφλητο δάνειο στον Κήρυκα Χανίων

Ομολογία Μητσοτάκη: Ναι υπάρχει σκάνδαλο Siemens και ανεξόφλητο δάνειο στον Κήρυκα Χανίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Siemens, Αλέξης Τσίπρας, Βουλή των Ελλήνων, Διαπλοκή, Εφημερίδα Κήρυκας Χανίων, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης,

Έστω και αν επιχείρησε να εμφανίσει τον εαυτό του ως “λευκή περιστερά” ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπόρεσε τελικά να αποφύγει, μετά τις ασφυκτικές πιέσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, την επώδυνη για τον ίδιο ομολογία ότι και σκάνδαλο Siemmens υπάρχει και και ανεξόφλητο δάνειο 300.000 ευρώ στην εφημερίδα Κήρυκα Χανίων του πατέρα του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι υπάρχει «σκάνδαλο Siemens», καλώντας την κυβέρνηση «αν δεν της αρέσει ο συμβιβασμός που έχει επιτευχθεί, να τον καταργήσει». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι κανείς δεν του χάρισε τηλεφωνικό κέντρο, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι ψεύδεται και ότι είναι «πιο παλιός από το παλιό».

Σε ότι αφορά το δάνειο στην εφημερίδα του πατέρα του Κήρυκα Χανίων, είπε ότι υπάρχει και ότι έχει την εγγύηση ενός πρώην πρωθυπουργού και ότι έχει μπει σε ρύθμιση!

Η ομολογία αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη πάντως δεν τον εμπόδισε να εξαπολύσει δριμύ κατηγορώ κατά του πρωθυπουργού λέγοντας ότι
«Η ταυτότητά σας γράφει ότι είστε ο πιο ψεύτης, ανίκανος, αποτυχημένος Πρωθυπουργός».

«Το ληξιαρχείο της ιστορίας θα γράφει ότι θα είστε και ο νεότερος τέως πρωθυπουργός», πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά γίνονται πλειστηριασμοί από το υπουργείο Οικονομικών.

Επανέλαβε επίσης ότι «κάθε μέρα που περνάει, το τίμημα από την παραμονή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην εξουσία είναι πολύ βαρύ».

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «χυδαία» την αντιπολιτευση του κ. Τσίπρα μέχρι τον Ιανουάριο του 2015. Είπε επίσης ότι εκείνος εκλέχθηκε στην ηγεσία της Ν.Δ. με την ψήφο 400.000 πολιτών, και προέβλεψε ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές καλώντας τον κ. τσίπρα να τις κάνει άμεσα.

Σχετικά άρθρα