Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεροβασίλη: Ο Θεοδωράκης μπήκε στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας

Γεροβασίλη: Ο Θεοδωράκης μπήκε στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαπλοκή, Διαφθορά, Όλγα Γεροβασίλη, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Με δήλωση της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απάντησε στα όσα ανέφερε Βουλή, ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, λέγοντας ότι “ο κος Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα.

Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό.

Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του.

Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του.

Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια.

Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας”.

Η ομιλία Θεοδωράκη

«Η διαπλοκή σάς βοήθησε για να φτάσετε στην εξουσία …» ανέφερε στον πρωθυπουργό ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Πίστεψαν ότι έχουν μαζί σας μια νέα δεκαετία εξουσίας» υποστήριξε ο κ. Θοεδωράκης και καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την δημαγωγία του και τον λαικισμό του έφερε στην επιφάνεια απατεώνες όπως εκείνον που «τριγυρνά σε πόλεις και χωριά και λέει ότι μπορεί να διαγράψει το ιδιωτικό αλλά και δημόσιο χρέος».

Ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκεται πίσω από τον διαρκή πόλεμο λάσπης κατά του Ποταμιού.

Υποστήριξε ότι έμμισθοι συνεργάτες υπουργών ήταν και είναι οι κύριοι λασπολόγοι κατά του κόμματος του και κάλεσε τον Πρωθυπουργό να ζητήσει συγνώμη για την τακτική λάσπης εις βάρος του.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι παρά τις διαβεβαιώσεις περι του αντιθέτου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί διακαώς να στήσει το δικό του σύστημα διαπλοκής με «όχημα» εκτός όλων των άλλων και τον ΣΥΡΙΖΑ TV.
«Ψεύδεστε όταν λέτε ότι κόψατε τον Καλογρίτσα. Ο ίδιος έφυγε από τη κούρσα όταν κατάλαβε όταν οι κινήσεις του ήταν στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης και της κοινωνίας» ανέφερε και υποστήριξε ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ κάνουν τα ίδια που καταγγέλουν».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης υπενθύμισε επίσης ήταν ο Συνασπισμός που την περίοδο που συμμετείχε στην Οικουμενική έδωσε τις ψηφιακές παροχές στην SIEMENS με απευθείας ανάθεση.

«Μην παριστάνετε τους ανήξερους. Είστε κομμάτι των όδσων καταγγέλλετε. Προσπαθήσατε να κάνετε νταραβέρια με αυτούς που καταγγέλλετε» κατέληξε.

Σχετικά άρθρα