Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι βουλευτές Σταματάκη και Δουζίνας του ΣΥΡΙΖΑ δεν εκλέχθηκαν σύνεδροι

Οι βουλευτές Σταματάκη και Δουζίνας του ΣΥΡΙΖΑ δεν εκλέχθηκαν σύνεδροι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ελένη Σταματάκη βουλευτής Α΄ Πειραιά-μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και ο Κώστας Δουζίνας, βουλευτής Α΄ Πειραιά, δεν κατάφεραν να εκλεγούν σύνεδροι.

Οι δύο βουλευτές μαζί με τον Υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα θέλησαν να είναι υποψήφιοι σύνεδροι από την οργάνωση του δεύτερου διαμερίσματος Πειραιά.

Για όσους γνωρίζουν καλά την εσωτερική ανθρωπογραφία του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, η συγκεκριμένη οργάνωση δεν ελέγχεται πλήρως από τους 53.

Η επιλογή της καθόδου των βουλευτών θα έκοβε 3 από τις 8 θέσεις συνέδρων.

Βάση καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ η συγκεκριμένη οργάνωση εκλέγει 8 συνέδρους και οι βουλευτές πιστεύανε ότι θα κάνουν εκλογικό περίπατο χωρίς όμως να υπολογίσουν την βάση.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έστειλαν την Ελένη Σταματάκη και τον Κώστα Δουζίνα εκτός συνεδρίου αφού από τα 61 μέλη που ψήφισαν μόνο 6 στηρίξανε την πρώτη και τρεις τον Κώστα Δουζίνα.

Ο Θοδωρής Δρίτσας κατάφερε να εκλεγεί 6ος με 12 ψήφους.

Το μήνυμα ήταν ιδιαίτερα ηχηρό αν σκεφτεί κανείς ότι σε μία εποχή δύσκολη σχεδόν όλα τα μέλη που ψήφισαν πλήρωσαν 12€ για να καταψηφίσουν τους βουλευτές.

Ποιοι εκλέχθηκαν

1. Πιτσολάντης 30 ψήφοι

2. Κυζηράκος 22 ψήφοι

3. Χατζή 21 ψήφοι

4. Παρασκευοπούλου 18 ψήφοι

5. Χατζημιχάλη 13 ψήφοι

6. Δρίτσας 12 ψήφοι

7. Γεωργόπουλος 11 ψήφοι

8. Κούτρας 11 ψήφοι

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 3 πρώτοι δεν ανήκουν στην κίνηση των 53ων.

Ο πρώτος δε σε σταυρούς ο Περικλής Πιτσολάντης είναι νέος και άνεργος και η εκλογή του δείχνει το κενό μεταξύ της πραγματικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ με τους βουλευτές και την κυβέρνηση.

Σχετικά άρθρα