Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απασφάλισε η Τελιγιορίδου: Φαύλοι εμείς και όχι όσοι τα έπαιρναν από τη Siemens

Απασφάλισε η Τελιγιορίδου: Φαύλοι εμείς και όχι όσοι τα έπαιρναν από τη Siemens
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Siemens, Βίντεο, Γιάννης Μανιάτης, Καστοριά, Νέα Δημοκρατία, Ολυμπία Τελιγιορίδου, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας,

Σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου με αφορμή τα περί “φαυλότητας” που καταλόγισε στην κυβέρνηση ο Γιάννης Μανιάτης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Σηκώνοντας το γάντι για τα όσα είπε ο κ. Μανιάτης περί κυβέρνησης φαυλότητας η Ολυμπία Τελιγιορίδου σημείωσε χαρακτηριστικά: Είμαστε λοιπόν φαύλοι εμείς και όχι αυτοί που οδήγησαν τη χώρα μας σε αυτό το κοινωνικό και οικονομικό αδιέξοδο”.

“Είμαστε φαύλοι εμείς και δεν είναι φαύλοι όσοι φιγουράρουν μέσω των κολλητών και των κουμπάρων τους στις λίστες των φορολογικών καταφυγίων ανά την υφήλιο” πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους η κα Τελιγιορίδου.

“Είμαστε φαύλοι εμείς και όχι όλοι εκείνοι που κατ’ ομολογίαν τους τα παίρνανε από τη Siemens. Φαύλη λοιπόν η δική μας κυβέρνηση και όχι εκείνες οι κυβερνήσεις που δίνανε δάνεια στους κολλητούς τους αέρα πατέρα” πρόσθεσε.

“Είμαστε φαύλοι εμείς λοιπόν και όχι εκείνοι που φρόντιζαν να παίρνουν δάνεια τα κόμματά τους χωρίς τραπεζικά κριτήρια και με μοναδική εγγύηση τα μελλοντικά αμφισβητούμενα ποσοστά τους” κατέληξε η Ολυμπία Τελιγιορίδου ως προς την… απάντηση στα περί φαυλότητας που επικαλέστηκε ο Γιάννης Μανιάτης.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα