Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαμαράς δεν δέχεται το debate με τον Τσίπρα

Ο Σαμαράς δεν δέχεται το debate με τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Άννα Ασημακοπούλου, Αντώνης Σαμαράς,

Eπικοινωνιακό τέχνασμα του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε την πρόταση για debate μεταξύ του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου.

Σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι «ο κ. Τσίπρας, ο οποίος είναι υποψήφιος για ευρωπαϊκό αξίωμα στις ευρωεκλογές, δεν καταδέχθηκε να πάει σε καμία από τις τηλεμαχίες που έγιναν ήδη στην Ευρώπη, όπου παρευρέθηκαν, βέβαια, οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Τώρα ξαφνικά θυμήθηκε να ζητήσει «ελληνικό debate» ανάμεσα στον ίδιο και στον Πρωθυπουργό, για θέματα άσχετα με τις ευρωεκλογές!».

Προσθέτει ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θυμήθηκε» το όλο θέμα, αφού έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της η διακομματική επιτροπή, στην οποία ποτέ δεν είχε τεθεί κάποιο τέτοιο ζήτημα.

Όπως σημειώνει η κ. Ασημακοπούλου ο κ. Τσίπρας «ίσως νιώθει την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε για την απουσία του στα ευρωπαϊκά debate. Ίσως γιατί βλέπει ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδίαζε για το κόμμα του, και γυρίζει εσπευσμένα στην Ελλάδα να σώσει ό,τι μπορεί. Ενώ μέχρι χθες έλεγε ότι «δεν προλαβαίνει» να πάει στα ευρωπαϊκά debate, επειδή πρέπει να περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη!».

Ως εκ τούτου η Νέα Δημοκρατία δεν παίρνει «στα σοβαρά αυτά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα. Κι ανυπομονούμε να τον δούμε να συζητά με τους ανθυποψηφίους του στην Ευρώπη. Απαντήσεις, ασφαλώς, για όσα λέει θα πάρει και μέσα στην Ελλάδα. Αλλά με το διχαστικό ύφος που έχει επιλέξει, θα είναι καταδικασμένος σε μονόλογους μέσα στην Ελλάδα και σε πλήρη αφωνία στην υπόλοιπη Ευρώπη».

Σχετικά άρθρα