Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΑΝΕΛ: Ο Μητσοτάκης θύμα του Θεοδωρικάκου που διαβάζει επιλεκτικά δημοσκοπήσεις

ΑΝΕΛ: Ο Μητσοτάκης θύμα του Θεοδωρικάκου που διαβάζει επιλεκτικά δημοσκοπήσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Εκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μανταλένα Παπαδοπούλου, Νέα Δημοκρατία, Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος,

“Ο κ. Μητσοτάκης αγνοεί τις πραγματικές διαθέσεις των Ελλήνων πολιτών. Προφανώς έχει πέσει θύμα των τωρινών συμβούλων του, που διαβάζουν επιλεκτικά τις δημοσκοπήσεις”, δηλώνει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου, με αφορμή τις νέες αναφορές του προέδρου της ΝΔ για εκλογές, αναφερόμενη προφανώς στο πρόσωπο του Τάκη Θεοδωρικάκου δημοσκόπου και σημερινού στενού συνεργάτη του κ. Μηστοτάκη.

“Τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων αποτυπώνουν την πολύ μεγάλη δυσπιστία που έχει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού απέναντι στις κάλπικες υποσχέσεις και, κυρίως, την απέραντη καχυποψία για τις πραγματικές προθέσεις και τις κρυφές επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη.

Το 60,5% των Ελλήνων πολιτών δεν πιστεύει καν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα κάνει πράξη την υπόσχεσή του για σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν θεωρεί καθόλου αξιόπιστο το πρόγραμμα που παρουσίασε ο κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ και απαντά απόλυτα αρνητικά στο συναφές ερώτημα αν θα τα κατάφερνε καλύτερα μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη. Με άλλα λόγια, τον θεωρεί αναξιόπιστο.

Αν ο κ. Μητσοτάκης διάβαζε σωστά τις δημοσκοπήσεις, ακόμη και των φιλικών του εταιρειών, δεν θα ζητούσε εκλογές. Θα απέφευγε να προφέρει ακόμα και την ίδια τη λέξη, σημειώνει η κ. Παπαδοπούλου.

Σχετικά άρθρα