Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξαλλοι οι Νεοδημοκράτες με τον Θεοδωρικάκο: “Ο ΚΝΕίτης απειλεί με διαγραφές δεξιούς”

Έξαλλοι οι Νεοδημοκράτες με τον Θεοδωρικάκο: “Ο ΚΝΕίτης απειλεί με διαγραφές δεξιούς”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος,

“Φορτώνει” άσχημα πολύς παραδοσιακός δεξιός κόσμος της Νέας Δημοκρατίας με τον πρώην ΚΝΕίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, πρωτοκλασάτο στέλεχος πλέον της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σύμβουλος του Κυρ. Μητσοτάκη, έχει αναλάβει να καταρτίσει τις λίστες με τους δεξιούς που πάνε για διαγραφή, όπως μας είπαν χαρακτηριστικά.

“Φωνάζει στελέχη της ΝΔ για να τους κάνει καθοδήγηση και όσοι σηκώνονται και φεύγουν σημειώνονται σε λίστες προς διαγραφή”, μας είπε παλιό γαλάζιο στέλεχος.

“Είπε στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να μην χρησιμοποιούν τη λέξη “λαθρομετανάστης”, αλλά όσοι θέλουν να τη λένε ας το κάνουν για να ξέρουμε ποιους θα διαγράψουμε τους απείλησε”, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Το ίδιο στέλεχος υπογράμμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να φτιάξει μια Νέα Δημοκρατία δική του, δίχως “αντίπαλες τάσεις”.

“Θα λέτε Κυριακός και θα στάζει μέλι το στόμα σας, είπε ο Μητσοτάκης σε στελέχη του κόμματός του. Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ, είναι δική μου τώρα, τόνισε”, σύμφωνα πάντα με το ίδιο στέλεχος που μίλησε στο TRIBUNE.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είναι σε τροχιά σύγκρουσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον “άνθρωπό του” Τάκη Θεοδωρικάκο.

“Εάν τολμήσει να διαγράψει ο ΚΝΕίτης παραδοσιακούς δεξιούς τότε έχει να γίνει πραγματικός χαμός εκεί μέσα”, μας τόνισε καλά ενημερωμένη πηγή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι θέλει να μετασχηματίσει τη Νέα Δημοκρατία σε ένα κεντρώο νεοφιλελεύθερο – εκσυγχρονιστικό κόμμα με “άρωμα” Σημίτη, καταλήγουν καλά ενημερωμένες πηγές.

Σχετικά άρθρα