Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκάλυψη ΣΟΚ! Δείτε πόσα δακρυγόνα έχει ρίξει ο Τόσκας – Αποκλειστικό

Αποκάλυψη ΣΟΚ! Δείτε πόσα δακρυγόνα έχει ρίξει ο Τόσκας – Αποκλειστικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αστυνομική Βία, Δακρυγόνο, Νίκος Τόσκας, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Επειδή πολλά λέγονται για την “αστυνομική καταστολή” επί ημερών Νίκου Τόσκα, το TRIBUNE είπε να κάνει μια μικρή έρευνα για να λάμψει η αλήθεια.

Για να μάθει όλος ο ελληνικός λαός -επιτέλους- τι τρέχει με τα δακρυγόνα του Τόσκα. Και η έρευνά μας έβγαλε “λαυράκι”.

Το TRIBUNE εξασφάλισε τη λίστα με τα πόσα δακρυγόνα έχουν πέσει σε διαδηλώσεις και αθλητικές συναντήσεις από το 2010 μέχρι σήμερα. Δείτε την, έχει ενδιαφέρον:

?

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Από το 2010 έως το 2012, δηλαδή επί υπουργίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Χρήστου Παπουτσή έπεσαν 1718 δακρυγόνα το έτος 2010, 3164 το 2011 και 4213 το 2012. Αυτή την τριετία η χώρα ήταν σαν να βρισκόταν σε πόλεμο και μάλιστα χημικό.

Μερίδιο στο 2012 έχει και ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος ανέλαβε υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη από τις 21 Ιουνίου 2012 έως και τις 10 Ιουνίου 2014.

Επί Νίκου Δένδια η “μάχη” συνεχίστηκε, αν και πιο ήπια, με 936 δακρυγόνα το 2013 και 979 το 2014.

Μερίδιο στο 2014 έχει και ο Βασίλης Κικίλιας, που έκατσε στο υπουργείο από τις 10 Ιουνίου 2014 έως τις 27 Ιανουαρίου 2014.

Στη συνέχεια, σε ολόκληρο 2015 έπεσαν 1258 δακρυγόνα και τη μερίδα του λέοντος εδώ έχει ο Γιάννης Πανούσης.

Ο Νίκος Τόσκας ανέλαβε αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη από τον Σεπτέμβριο του 2015.

Στους πρώτους εννέα μήνες του 2016, επί καθαρής υπουργίας Τόσκα, έπεσαν μόλις 377 δακρυγόνα.

Δηλαδή, ο στρατηγός Τόσκας (πατριώτης σοσιαλιστής ιδεολογικά) έχει καταφέρει τη μικρότερη αριθμητικά χρήση δακρυγόνων από όλους τους στα χρόνια της κρίσης.

Άρα, επί Τόσκα, ο οποίος δέχεται συνεχώς επιθέσεις από διάφορους “στημένους” της διαπλοκής ή της ιδεοληψίας, έχει γίνει η πιο περιορισμένη χρήση χημικών από το 2010 και μάλιστα με εντυπωσιακή διαφορά.

Αυτή είναι η αλήθεια και κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει.

Τι άλλο όμως έχει κάνει ο Νίκος Τόσκας;

Με αστυνομικές επιχειρήσεις εξάρθρωσε κυκλώματα ναρκωτικών στα Εξάρχεια, που αλώνιζαν ανενόχλητα επί χρόνια.

Πήρε 700 αστυνομικούς από “καμαριέρες” διαφόρων VIP και τους επέστρεψε στις υπηρεσίες τους.

Εκκένωσε την Ειδομένη δίχως να ανοίξει ρουθούνι και δίχως να έχουμε “άλλα” και περίεργα με τους χιλιάδες μετανάστες που είχαν κατασκηνώσει στα σύνορα με τα Σκόπια.

Ξεκίνησε συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με τις αστυνομίες στα Σκόπια και στη Βουλγαρία, πράγμα πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά.

Σημειώθηκε πρωτοφανής μείωση αστυνομικής αυθαιρεσίας και καταστολής κινητοποιήσεων.

Εξαρθρώθηκαν κυκλώματα pos, διαδικτυακών εκβιαστών κ.α.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας αποκτήσαμε γυναίκα στρατηγό, την υποστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, η οποία έχει διακριθεί στο έργο της σχετικά με το προσφυγικό.

Αναγνωρίστηκε η προσφορά του υποστράτηγου Μανώλη Σφακιανάκη, της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο οποίος ύστερα από μακρόχρονη παρουσία στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (όπου τον είχαν “παρκαρισμένο” οι προηγούμενοι επί σειρά ετών) ανέλαβε Βοηθός Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σχετικά άρθρα