Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στοιχεία “φωτιά” για τις υπερκοστολογημένες εξετάσεις: Ο Σαλμάς και ο… γαμπρός του

Στοιχεία “φωτιά” για τις υπερκοστολογημένες εξετάσεις: Ο Σαλμάς και ο… γαμπρός του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λεωνίδας Γρηγοράκος, Μάκης Βορίδης, Μάριος Σαλμάς, Σκάνδαλο, Υπουργείο Υγείας,

Νέα στοιχεία για τις καταγγελίες για υπερκοστολογημένες εξετάσεις από τον πρώην υπουργό της ΝΔ, Μάριο Σαλμά φέρνει στο φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών.

Σύμφωνα με το επίμαχο ρεπορτάζ, ο πρώην υφυπουργός της ΝΔ Μάριος Σαλμάς συνταγογραφούσε παραπεμπτικά προς τον γαμπρό του που διατηρούσε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο το οποίο συστεγαζόταν με το ιδιωτικό ιατρείο του.

Δύο μέρες μετά τις αποκαλύψεις της «Εφ.Συν.» σχετικά με τα 550 παραπεμπτικά για τις υπερκοστολογημένες διαγνωστικές εξετάσεις, τα οποία υπέγραψε με την ιατρική ιδιότητά του ο πρώην υφυπουργός Υγείας και νυν βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Ν.Δ., Μάριος Σαλμάς, νέα στοιχεία ρίχνουν ακόμα πιο βαριά σκιά στην υπόθεση που ζημίωσε κατά 825.000 ευρώ το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, αποδεικνύεται πως ο ιδιοκτήτης του «Ιδιωτικού διαγνωστικού εργαστηρίου Αρθροσκόπηση-Υπερηχοτομογραφία Ε.Ε.», επί της λεωφόρου Κηφισίας 22, το οποίο συστεγαζόταν με το ιδιωτικό ιατρείο του Μ. Σαλμά και στο οποίο πραγματοποιούνταν οι αρθροσκοπήσεις που συνταγογραφούσε ο πρώην υφυπουργός Υγείας, δεν ήταν άλλος από τον γαμπρό του, Αθανάσιο Αρβάλη.

Αναζητώντας στοιχεία από ήδη δημοσιευμένα ρεπορτάζ στον Τύπο για τον άνθρωπο με τον οποίο κατά… διαβολική σύμπτωση συστεγάζεται ο Μάριος Σαλμάς, προκύπτει ένα πλούσιο και πολύ ενδιαφέρον ιστορικό.

Εν τω μεταξύ για το περιστατικό ο τότε επίσης αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος πετά το μπαλάκι στον πρώην υπουργό, Μάκη Βορίδη, τονίζοντας πως ήταν δική του αρμοδιότητα, βάζοντάς τον επί της ουσίας στο κάδρο των ευθυνών.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στην Εφημερίδα των Συντακτών που κυκλοφορεί

Σχετικά άρθρα