Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο απίστευτος τρόπος που ο Μητσοτάκης σκαρφίστηκε για να γεμίσει τα ταμεία της ΝΔ

Ο απίστευτος τρόπος που ο  Μητσοτάκης σκαρφίστηκε για να γεμίσει τα ταμεία της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Για έναν απίστευτο τρόπο που ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτηκε για να ενισχύσει τα ταμεία της Νέας Δημοκρατίας που όπως είναι γνωστό αντιμετωπίζει οξύτατα οικονομικά προβλήματα, κάνουν λόγο οι κακές γλώσσες.

Την Δευτέρα ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε την δημιουργία μητρώου πολιτικών στελεχών, μέσα από το οποίο θα επιλεγούν οι υποψήφιοι του κόμματος στις επόμενες εκλογές, καθώς «δεν είναι δεδομένη η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια κανενός πολιτευτή» και πως «σκοπός μας είναι να γνωρίσουμε αυτούς που δεν γνωρίζουμε. Υπάρχει ένα χρυσωρυχείο ανθρώπων που θα ήθελαν υπό προϋποθέσεις να ασχοληθούν με τα κοινά»

Ως εδώ όλα καλά. Ο κ. Μητσοτάκης όμως, εμμέσως πλην σαφώς έσπευσε να συνδέσει το μητρώο στελεχών με τα οικονομικά της ΝΔ λέγοντας ότι «Πάνω από 13.000 μέλη και φίλοι έχουν συμβάλλει για να στηρίξουν τη ΝΔ. Το κόμμα έχει πάνω από 400.000 μέλη. Αν το ένα τέταρτο είχαν τη διάθεση να προσφέρουν 20 ευρώ το χρόνο, θα συγκεντρώναμε ένα ποσό ενός εκατομμυρίου τον χρόνο για να καλύψουμε τις λειτουργικές ανάγκες μας».

Αυτό το “χρυσωρυχείο ανθρώπων” εννοούσε ο κ. Μητσοτάκης, τον καρφώνουν οι κακές γλώσσες.

Πάντως, σύμφωνα με τη ΝΔ η διαδικασία και τα κριτήρια για την επιλογή στελεχών περιλαμβάνει τρία βήματα:

Αρχικά, εντός των επόμενων ημερών στη διεύθυνση της πλατφόρμας είναι www:ananeosi.nd.gr, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση μαζί με το βιογραφικό τους και να εγγραφούν στο μητρώο πολιτικών στελεχών.

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή, οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν για προσωπική συνέντευξη. Όσοι εγκριθούν θα ενταχθούν σε ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης και θα συμμετέχουν στην παραγωγή έργου μέσω των γραμματειών και των τομέων.

Τα κριτήρια είναι ακεραιότητα, επιρροή, συνέπεια, δημιουργική σκέψη, κοινωνική αντίληψη και κατανόηση, προσήλωση στο αποτέλεσμα και επικοινωνία.

Σχετικά άρθρα