Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ωμή παρέμβαση στο ΣτΕ από Δένδια: Με ή χωρίς το ΣτΕ ο νόμος θα καταργηθεί

Ωμή παρέμβαση στο ΣτΕ από Δένδια: Με ή χωρίς το ΣτΕ ο νόμος θα καταργηθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαπλοκή, Ελληνική Κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Δένδιας, Νίκος Παππάς, Συμβούλιο της Επικρατείας, Τηλεόραση,

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν στη ΝΔ αναφορικά με την συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τη συνταγματικότητα του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να παρέμβει στην πολύκροτη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο ίδιος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δηλώνει ευθέως σε σημερινή του συνέντευξη ότι θα του προκαλέσει μεγάλη εντύπωση εάν ο νόμος κριθεί συνταγματικός από το ΣτΕ.

Εν συνεχεία, σπεύδει να τονίσει ότι αυτό αποτελεί μία προσωπική του άποψη ως νομικός, ωστόσο το “μήνυμα” έχει ήδη περάσει.

Η ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες ακόμα κι’ αν το ΣτΕ δεν ακυρώσει τον διαγωνισμό, επισημαίνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά».

«Η δική μας θέση δεν αλλάζει. Ακόμη και αν δεν ακυρωθεί ο διαγωνισμός από το Συμβούλιο της Επικρατείας -το οποίο ως νομικός θα το θεωρούσα μεγάλη έκπληξη-, ο νόμος Παππά θα καταργηθεί», τονίζει χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα